A 37 éves Feliciano Lopez (ATP 54.) mintha megfiatalodott volna a füves idényben, ami nem is meglepő, hiszen támadó játékstílusa ezen a borításon érvényesül a legjobban. Miután Queen's-ben egyéni és páros versenyszámokban is bajnok lett, London egy másik részén Karen Khachanov ellen is bizonyítana.

Lopez legsikeresebb Grand Slam-tornája a Wimbledon, amelyen 2002-ben vett részt először. Három alkalommal volt negyeddöntős (2005, 2008, 2011) a rangos tornán, és bár a bukmékerek szerint a Roland Garroson negyeddöntőt játszó Khachanov (ATP 9.) enyhén esélyesebb nála, a spanyol játéka szokatlannak és kényelmetlennek bizonyulhat a fiatal orosz számára ez alkalommal.

július 03., szerda

Kétszer játszottak egymás ellen, 2016-ban Chengduban és idén Indian Wellsben, és mindkét alkalommal Karen nyert, de a borítás most akár változtathat a kimenetelen. Míg Feliciano az első fordulóban Marcus Giront győzte le három sima játszmában, amelyen egy bréklabdát sem kellett hárítania, addig a 23 éves Khachanov négy játszmára kényszerült Woo Kwon Soon elleni mérkőzésén, amelyen négy alkalommal veszítette el adogatását.

Karen Khachanov (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Az erőjátékot játszó orosz játékost is segítheti bizonyos feltételek között a borítás, hiszen a tavaly a negyedik fordulóig jutott a tornán, de ellenfele pontosságától függhet, hogy ki fogja tudni  használni a játékfelület gyorsaságát vagy sem. Szervájuk mindkét játékosnak hatalmas, de ütései a spanyol játékosnak változatosabbak és a lomhább orosz nehezebben találhat optimális ütőpozícióra főleg, hogy a labdák jóval alacsonyabban pattannak a gyepen. Mégis, amennyiben Khachanov jó egyensúlyhelyzetekből sikerül ütnie, akkor átveheti az irányítást mert erőfölénynek örvend. Pakliban van egy szoros mérkőzés és a papírforma borítása sem kizárt.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.02. (11:11).

További kiemelt meccsek a férfi versenytábláról:

július 03., szerda