Maria Sharapova és Johanna Konta meccseire egy 8.00-as, illetve egy 5.00-ös nyereményszorzó vár rád a William Hillnél, és mint ahogyan a tegnap Kyle Edmundra ajánlott odds feltétele nyerőnek bizonyult, úgy a maiak beigazolódása sem valószínűtlenek.

Ez alkalommal Maria Sharapova (WTA 80.) és Johanna Konta (WTA 18.) meccsei is szerepelnek a William Hill ajánlatában. Sharapova a francia Pauline Parmentier ellen lép pályára, miután több hónapos kimaradás után, a füves idény kezdetével ismét játszani kezdett. Csak Mallorcában indult, egy megnyert és egy elveszített meccs az eddigi mérlege. Ellenfele három tornán indult a zöld gyepszőnyegen, de ő sem volt képes két meccset nyerni egymás után egyiken sem.

Sharapova elveszíti az első szettet Parmentier ellen, de nyeri a mérkőzést 8.00

Az elvárásokkal ellentétben, a Roland Garroson elődöntőt játszó Konta sem remekelt a füves tornákon, de nagy esélyesként indul a selejtezőkből feljutó Ana Bogdan ellen. Az idén Rabatban sikerült 2-1-es összesítéssel legyőzni a román játékost az egyetlen egymás elleni mérkőzésükön, így pakliban van a hasonló kimenetel, amely szépen jövedelmezhet.

Johanna Konta 2-1-re nyer Ana Bogdan ellen 5.00

Fogadj megnövelt szorzókkal!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.02. (08:15).