A volt juniorbajnok Anastasia jelentős tapasztalatfölénnyel rendelkezik, de idén berobbant honfitársához hasonlóan, először lehet rangos tornán nyolcaddöntős.

Anastasia Potapova  Wimbledon (2120247632)
Anastasia Potapova még három órát sem töltött a pályán az idei Wimbledonon, ellenfelének viszont már hét óránál több játékidőben volt része. (Fotó: Maksim Konstantinov/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com)

Hét éve rajtol Grand Slam-tornákon a huszonkét éves Potapova (WTA 23.) és harmadjára érte el a harmadik fordulót, míg a csak tizenhat éves Andreeva (WTA 102.) az idei Roland Garroson mutatkozott be ezeken a kimagasló eseményeken és egyből a harmadik körbe jutott. Anastasia nyerte a Wimbledont 2016-ban juniorként, mégsem pipált ki azóta annyi meccset füvön egy idényben (6). Idei öt győzelmével már közelít, miután Birminghamben az elődöntőig menetelt és Londonban Celine Naef-t és Kaja Juvant is szettvesztesség nélkül búcsúztatta. Az ígéretes tinédzser ellenfele viszont karrierjének első meccseit játszotta idén a leggyorsabb borításon és jelenlegi mérlege 5-0.

Ugyanúgy, mint a Roland Garroson, Mirra az angol fővárosban is a selejtezőkből jutott fel, első főtáblás meccsén Xiyu Wangot három játszmában gyűrte le, majd a folytatásban 6-4, 4-0-ra vezette a birminghami gyepen döntőt elérő Barbora Krejcikovát, mielőtt a csehországi játékos visszalépett. A tavaly már játszott egyszer Anastasia ellen tunéziai kemény borításon és már akkor döntő játszmára kényszerítette honfitársát és gyepen sem kizárt, hogy szoros lesz összecsapásuk. Ha már szettek számáról volt szó, akkor említsük meg, hogy Potapova április óta, Andreeva pedig május óta nem veszítettek el két játszmában mérkőzést.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 09., vasárnap

Tipp Mérkőzés nyertese Potapova, Anastasia @ 1.74

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 7. 8:44 UTC.