Nehéz elképzelni, hogy Querrey borítani fogja a papírformát.

Kiváló formában várja a wimbledoni tenisztorna negyeddöntőjét a spanyol Rafael Nadal, aki csütörtök délután a világranglista 65. helyén álló Sam Querrey ellen lép pályára.

A két játékos eddigi tornán nyújtott teljesítményéről rengeteg statisztikai adat áll rendelkezésre, gyakorlatilag a játékosok minden megmozdulása rögzítve van számok formájában.

Ilyen adat például a ki nem kényszerített hibák száma is, ami a két teniszező legutóbbi három wimbledoni meccsén feltűnő különbséget mutat. A spanyol spíler a Kyrgios, Tsonga és Sousa elleni 10 szett alatt 28 ilyen hibát vétett, míg az amerikai játékosnál ez a szám 87 lett a Rublev, Millman és Sandgren elleni 10 szettben. Nem nehéz kiszámolni, hogy ezen hibák száma ugyanannyi lejátszott szett alatt többszöröse a másikénak. Querrey számait elhagyva sem találni még egy játékost a nyolc között, aki Nadalhoz hasonlót produkált volna, úgyhogy igazán nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy ne a mallorcai születésű sztár legyen ott a következő körben.

július 10., szerda

Néhány szorzó a párharcra:

További szerdai program:

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-07-09, 22:00

  Fogadj és nézd élőben!