Petra Kvitova 2011-ben és 2014-ben nyerte a rangos tornát, viszont legutóbbi győzelme óta csak 2019-ben jutott el a negyedik fordulóig. Idén is kipipálhatja ezt a szakaszt ha sikerül legyőznie a tavalyi nyolcaddöntős Paula Badosát.

Az Eastbourne-i gyepen szerzett bajnoki címe bizonyítja, hogy még számolni kell a cseh játékossal. Petra (WTA 26.) szetthátrányból fordított a londoni nyitókörben Jasmine Paolini ellen, viszont Ana Bogdant két játszmában búcsúztatta. Az említett felvezető tornán elkapott sikeres menetelését is beleszámolva, immár hét egymás után megnyert meccsnél tart. A bukmékerek esélyesebbnek tekintik a harmadik körös spanyol ellenfelénél, akit az eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésükön 2-0-ás szettarányban vert a 2020-as Australian Openen. Azóta viszont Badosa (WTA 4.) nagyot lendített pályafutásán.

Bár a Wimbledon előtti egyetlen füves meccsét elveszítette Eastbourneban, a spanyol játékos a londoni Grand Slamen mostanáig nagyon magabiztosnak látszik. Csupán három gémet veszített összesen Louisa Chirico ellen és ötöt Irina Bara ellen. Nem a legszínvonalasabbak voltak az ellenfelei, de ez nem kicsinyíti eredményeit. Ettől függetlenül, nem lesz könnyű még egy kört mennie Londonban ha a csehországi ellenfele ismét jó formát kap el. Paula csak kétszer volt főtáblás a Wimbledonon, 2019-ben az első körben már búcsúzott is, de a tavaly a nyolcaddöntőig jutott el.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán is.

július 02., szombat

Tipp Játék hendikeppel Kvitova, Petra -2.5 @ 1.96

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.02., 06:32.