A leggyorsabb borítással való barátkozásán van mit még olajoznia Bianca Andreescunak, viszont Martina Trevisan öt éve nem nyert meccset gyepen.

Bianca Andreescu (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A 2019-es US Open-bajnok Berlinben váltott a füves játékfelületre és miután három szettben verte Katerina Siniakovát, ugyancsak háromban kapott ki a tavalyi Wimbledon döntősétől, Karolina Pliskovától. Ugyancsak Németországban folytatja a játékot és egyben a londoni Grand Slamre való felkészülést. Bár nehezen tudnánk elképzelni ezt egy rangos torna győzteséről, Bianca (WTA 64.) még egy meccset sem nyert a Wimbledonon. Amúgy a füves mutatója is tükrözi, hogy van a fejlődésnek helye, mivel 2018 óta egy évben sem nyert egy meccsnél többet a gyepszőnyegen.

Ellenfele, az olasz Trevisan (WTA 27.) viszont még nála is eredménytelenebb a szálas játékfelületen. Eddigi pályafutása során egyetlen egy meccset nyert füvön és azt is 2018-ban. Miután Rabatban salakon megszerezte első WTA bajnoki címét és a Roland Garroson egy lépésre volt a döntőtől, csak egy héttel a Wimbledon előtt lép a fűre és elég nagy meglepetés lenne ha túljutna a nyitókörén még akkor is ha a kanadai ellenfele sem egy top játékos ezen a borításon. Martinának viszont még ott lehet a Roland Garros-meneteléséből származó önbizalma és a vele járó harciassága, ami számíthat ha Andreescu nem tudja vezetni a meccset.

június 21., kedd

Tipp Játékok száma Felett 18.5 @ 1.53

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.21., 07:20.