Az amerikai rajongóknak van miért örvendeniük idén, hiszen három képviselőjük van a negyeddöntőkben és ezek közül kettő, Venus Williams (WTA 65.) és Madison Keys (WTA 18.) egymás ellen csapnak össze az ohiói tornán.

Auckland, Indian Wells és Birmingham után, Venus ismét az utolsó nyolc között van, ami azt jelenti, hogy még mindig elég versenyképes. Nem sikerült idén még elődöntőbe jutnia, de nem teljesen kizárt, hogy most sikerül neki.

augusztus 17., szombat

A Kiki Bertens és a Donna Vekic elleni háromszettes győzelmei voltak a hangzatosabbak menetelésében főleg, hogy mindkét meccsen ötször veszítette el adogatását. A statisztikai mutatók szerint, érdekes módon inkább az első szervájának hatékonysága volt kissé alacsony, amit a többi ütéseivel kellett kisegítenie.
Madison Garbine Muguruzát, Daria Kasatkinát és Simona Halepet verte mostanáig. Az utóbbi két játékos ellen inkább a második szervája botladozott, amit sem az orosz, sem a román nem tudott eléggé kihasználni. Venus és Madison négyszer játszottak egymás ellen és mindketten két-két meccset nyertek. Az első meccsük kivételével, ami még 2013-ra nyúlik vissza, minden mérkőzés döntő játszmát igényelt. Annak ellenére, hogy mindkét negyeddöntős jó szervával rendelkezik, a négy meccsen összesen csak két tie-breakre volt szükség. Ha már ezeket említettük, akkor az is érdekes részlet, hogy ezek a tie-breakek az utóbbi két meccs második szettje alkalmával zajlottak le.
A cikk írásának időpontjában még nem voltak elérhetők a meccs részleteire vonatkozó szorzók.

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.08.16. (09:06).

További kiemelt mérkőzések Cincinnatiből