Jessica Pegula legjobb rangos eredményét egyenlítette Melbourneben miután a tavaly is az utolsó nyolc közé jutott. Erre a jeles teljesítményére építene Dubaiban, de acélos és valószínűleg nagyon motivált ellenféllel nyitja a tornát.

Jessica Pegula (Fotó: Rena Schild/shutterstock.com)

A huszonhét éves amerikai játékosnak (WTA 14.) nagyon fekszik a szabadtéri kemény borítás, ugyanis 2019-ben Washingtonban szerezte eddigi egyetlen WTA bajnoki címét. Legékesebb győzelmét az idei Australian Openen (a múlt héten Szentpéterváron döntőt játszó) Maria Sakkari ellen szerezte két játszmában a nyolcaddöntőben. Dubaiban az első meccsén a tizenhét éves honfitársa, Cori Gauff (WTA 20.) áll ki ellene, aki bár már játszott egy elődöntőt idén Adelaideben, nem a legboldogabban tért haza Ausztráliából, ugyanis az Australian Openen már az első fordulóban kikapott.

Jessica és Cori a tavaly játszották első egymás elleni meccsüket egy bemutató esemény alkalmával és a tapasztaltabb játékos nagy nehezen, döntő játszmában nyert. A bukmékerek oddsai szerint, Jessica ezúttal hivatalos meccsen is legyőzheti Corit, de nem lesz könnyű dolga, mert ellenfele nagyon motivált lesz azok után, ami Ausztráliában történt. Afelett sem kellene átsiklani említés nélkül, hogy bár Pegula öt meccset játszott az AO-n, Maria Sakkarin kívül nem ütközött magas színvonalú ellenfelekbe a negyeddöntőig, amelyet kategorikusan el is veszített a világelső, Ashleigh Barty ellen.

február 14., hétfő

Tipp: Játékok száma Felett 19.5 @ 1.50

Fogadj a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.02.14., 07:39.