A torna alsó ágának elődöntőjében a tavalyi bajnok, Jelena Ostapenko Camila Giorgival fog összecsapni. A lettországi játékos a favorit, de az olasz ellenfele Wimbledon-nyertest is vert menetelése során.

Jelena Ostapenko (Fotó: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com)

Jelena (WTA 14.) Birminghamben állt át a füves borításra, de korán búcsúzott miután Dayana Yastremska szetthátrányból fordított a második fordulóban. Eastbourneban viszont már magasabb játékszínvonalat mutat, sorban küldte pakolni Ajla Tomljanovicot, Madison Keyst és Anhelina Kalininát anélkül, hogy játszmát veszített volna. Elődöntős ellenfelétől sem tudtak elvenni játszmát ezen a héten, Camila (WTA 26.) legyőzöttei Rebecca Marino, a mély hullámvölgyben lévő 2017-es Wimbledon bajnoka, Garbine Muguruza és Viktoriya Tomova voltak.

A két vérbeli támadó játékos harmadik egymás elleni mérkőzésükre készülnek. Giorgi Katowicében kemény borításon két sima játszmában nyerte az elsőt 2016-ban, de Ostapenko a Wimbledon nemes gyepén 2017-ben vágott vissza két szoros játszmában (7-5, 7-5). Az oddsok újabb lettországi győzelmet sejtetnek, de Jelenának egy olyan játékost kell legyőznie, akinek szintén van már pázsiton szerzett WTA bajnoki címe és akit az idei füvesszezonban csak a nagyon jó formát elkapott Harriet Dart és Beatriz Haddad Maia tudtak legyőzni.

június 24., péntek

Tipp Játék hendikeppel Ostapenko, Jelena -2.5 @ 1.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.24., 07:42.