Van az úgy, hogy a nehezebb kihívások bizonyulnak könnyebbeknek, a könnyebbek pedig nehezebbeknek. Danielle Collins is ezt a következtetést vonhatja le a múlt heti San Diego-i meneteléséből és valószínűleg nagyon motivált lesz a Caroline Dolehide elleni mexikói nyitómeccsén.

Pár nappal ezelőtt a hazai tornán, Danielle (WTA 16.) a roppant jó formában lévő Caroline Garciát és Paula Badosát is két játszmában verte. Ezek nem mindennapi teljesítmények voltak és ezért teljes önbizalommal várhatta a Donna Vekic elleni elődöntőjét. A papírforma mégis borult és a horvát játékosnak sikerült legyőznie Collinsot. Elvárható, hogy Danielle Guadalajaraban mindent megtesz, hogy ne okozzon csalódást honfitársa, Dolehide ellen, aki jóval alacsonyabb színvonalat képvisel nála.

Caroline (WTA 175.) az ITF-tornák megszokottja, idén csak két WTA főtáblás meccset nyert meg. Mexikóban két selejtező-mérkőzést pipált ki, de feljutva olyan ellenfelet kapott, akitől két sima játszmában kapott ki az idei Australian Openen, ami az eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásuk volt. Bár Dolehide az elmúlt években szerzett néhány bajnoki címet alacsonyabb rangú tornákon úgy kemény borításon, mint salakon, az e heti torna játékszínvonal-követelményei még túl magasak lehetnek számára.

október 18., kedd

Tipp Játékok száma Alatt 20.5 @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.18., 07:13.