Camila Giorgi nemrég elkapta a fonalat a mexikói Mérida városában és megszerezte pályafutásának harmadik kemény pályás bajnoki címet, de Jessica Pegula egy szinttel magasabb játékra képes mostanság.

Camila Giorgi 031
Camila Giorgi 2021-ben WTA1000-es tornát nyert Montrealban. (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

Nem igazán voltak előjelei az olasz játékos (WTA 46.) tornagyőzelmének, mivel idén még csak az Australian Openen sikerült két egymás utáni meccset megnyernie, de azt tudjuk, hogy amennyiben mindent vagy semmi jellegű támadó játékát nem piszkolja be sok hiba, akkor roppant veszélyes és hatékony. Méridából Monterreybe utazott, ahol már az első meccsét elbukta, majd Indian Wellsben érkezett és Arantxa Rust két sima játszmában verte. A folytatás azonban roppant nehéznek ígérkezik, mivel a világranglista harmadik játékosával kell megmérkőznie.

Pegula helyezéséhez méltóan teljesített idén, nyerte a United Cupot az amerikai válogatott színeiben, az Australian Openen negyeddöntőzött, Dohában a döntőig, Dubaiban pedig az elődöntőig menetelt. Az egymás elleni mérleg is Jessicát mutatja esélyesebbnek, ugyanis a tengerentúli játékos a hat meccsükből, ötöt megnyert. Az viszont hozzátehető, hogy a hat összecsapásukból, hárman döntő szett választotta el őket. Bár a szép szőkeség 2021-ben Montrealban bizonyította hasonló kemény borításon, hogy tud nyerni WTA1000-es kategóriájú eseményt, nem valószínű, hogy idén ezt Kaliforniában is megteszi.

március 11., szombat

Tipp Mérkőzés nyertese Pegula, Jessica @ 1.36

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 9. 10:11 UTC.