A három kisebb rangú tornagyőzelme, Jasmine Paolinit eddig a salakon mutatták legveszélyesebbnek, mivel az olasz mindegyiket a lassú borításon gyűjtötte be, mégis első WTA bajnoki címét kemény borításon nyerte nemrég Portorozban. Sikerül Kaliforniában ismét elkapnia a fonalat?

Jasmine Paolini (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A szlovéniai WTA-sikere annál meglepőbb volt, hogy az idény második kemény pályás időszakában nem remekelt. A US Open-részvétele után viszont elkapott egy jó sorozatot és nem tudták legyőzni Portorozban. Ezt követően, Chicagoban már első meccsét elveszítette és az Indian Wells-i selejtezőkben sem volt a legmeggyőzőbb, mivel második mérkőzésén legyőzték, de mégis a főtáblára került, ahol az első fordulóban azt a japán Mai Hontamát győzte le döntő játszmában, aki Chicagoban a selejtezőkből a negyeddöntőig menetelt. A huszonöt éves Paolini (WTA 63.) a következő körben Elise Mertensel (WTA 18.) kell szembenézzen.

A szintén huszonöt éves belga játékos nem a legeredményesebb periódusán halad át, ugyanis a US Open-nyolcaddöntője után Luxembourgban és Chicagoban is csak egy-egy meccset nyert. Az amerikai Grand Slam előtti kemény pályás tornákon sem volt a legacélosabb. San Joseban eljutott az elődöntőig, de az Olimpiai játékokon és Montrealban első mérkőzéseit elveszítette és Cincinnatiban a második meccsén búcsúztatták. Bár Elise egy sokkal magasabb színvonalat képvisel, a pillanatnyi játékformája alapján, Paolini nagyon kemény ellenfélnek bizonyulhat és nem kizárható a papírforma borítása.

Két egymás elleni mérkőzést játszott mostanáig a két játékos és mindkettőben Mertens bizonyult jobbnak. 2018-ban a Billie Jean King Kupában 2-0 nullás szettarányban győzött, de a tavaly a prágai salakon már döntő játszmában nyerte a meccsüket.

október 08., péntek

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 1.86
Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 6.25
Fogadás szettre 1-2 @ 7.50
Szett hendikeppel Paolini, Jasmine +1.5 @ 1.92
Játék hendikeppel Mertens, Elise -4.5 @ 1.88
Játék hendikeppel Paolini, Jasmine +4.5 @ 1.90
Játék hendikeppel Mertens, Elise -6.5 @ 3.30
Játék hendikeppel Paolini, Jasmine -1.5 @ 4.10
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.10
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.72
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.45
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.70

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.08. (06:48)