Sorana Cirstea visszatér a volt török fővárosban, ahol tavaly a pályafutásának második tornagyőzelmét szerezte meg. Első idei salakos meccsén Aliaksandra Sasnovich próbál továbbjutásának útjába állni.

Sorana Cirstea (Fotó: Pal2iyawit / Shutterstock.com)

A 2009-es Roland Garros román negyeddöntőse 2021-ben csak a szemcsés borításon tudott több meccset nyerni, mint amennyit elveszített és a 11-3-as mérlege magába foglalt egy nyolcaddöntőt is a párizsi Grand Slamen. A 2022-es salakos bemutatkozása előtt három tornán sikerült figyelemreméltón teljesíteni, az Australian Openen és Indian Wellsben nyolcaddöntőzött, Lyonban pedig elődöntőt játszott. Sasnovichnak is voltak megcsillanásai idén, elérte a Melbourne-i WTA-torna döntőjét, Szentpéterváron negyeddöntőzött és nemrég Miamiban a nyolcaddöntőig jutott el. Aliaksandra már megkezdte a lassúbb borításon zajló idényrészt, de a Charleston-i zöld salakon már az első meccsén kikapott.

Amennyiben ez a mérkőzés kemény borításon zajlana, akkor most Aliaksandra (WTA 50.) valószínűleg esélyesebb lenne, de Sorana (WTA 24.) a tapasztalatfölényét ezen a típusú játékfelületen kamatoztathatja legjobban, ezért ő lehet a továbbjutó.

április 19., kedd

Tipp Játék hendikeppel Cirstea, Sorana -1.5 @ 1.97

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.18., 11:20.