Az amerikai Cori Gauff (WTA 110.) az osztrák torna selejtezőjében Tamara Korpatschtól kikapott, mégis Maria Sakkari visszalépése miatt felkerült a főtáblára, ahol két "könnyedebb" meccset kipipálva az utolsó nyolc közé jutott először eddigi pályafutása során.

Az első fordulóban Stefanie Voegelet verte, majd a másodikban a mérkőzés döntő szettjében Kateryna Kozlova visszalépni kényszerült. Ennek a furcsa menetelésének jutalma az első kiemelttel, Kiki Bertensel (WTA 8.) való összecsapás.

október 11., péntek

Bertens többek között a WTA Finalsra való kijutásért is harcol, ami tovább nehezíti az új tenisz szenzáció feladatát. Bertens a múlt héten Pekingben döntőt játszott, és most elég keményen meg kellett dolgoznia a nyolcaddöntőben Alison Van Uytvanck ellen, akit végül 4-6, 6-3, 6-3-ra vert. Megtörténhet, hogy a fáradtság utolérje.
Bár a bukik szerint nagy a valószínűsége annak, hogy az amerikai lány menetelése itt megszakad, az e heti események azt sugallják, hogy nem lehet csak úgy leírni Corit, aki a történtek után felszabadulva játszhat, és akinek beteljesülhet az álma, hogy idén Top 100-as játékos legyen.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.11. (09:05).

További kiemelt teniszmeccsek

október 11., péntek