Maria Sakkari (WTA 29.) a US Open után először lép pályára, és bár nem lesz könnyű dolga a hazai közönség előtt játszó Anastasia Pavlyuchenkova (WTA 40.) ellen, mégis a továbbjutására ajánlott szorzó meggondolandó.

október 15., kedd

Sakkari egy elődöntővel kezdte San Joséban az őszi keménypályás idényt, majd Cincinnatiben negyeddöntőt ért el. A US Open harmadik fordulójában elszenvedett veresége után kihagyta az ázsiai tornákat és az orosz fővárost választotta visszatérésének színhelyéül. Az tény, hogy nem könnyű visszatérni a kihagyás után, de akkor is kissé furcsának tűnhetnek a bukik szorzói. Bár Pavlyuchenkova majdnem álomhetet fogott ki Osakaban, ahol többek között Bertenset és Kerbert is verve a döntőbe jutott, a közelmúltban ez az eredménye csak kivételnek számít, mert a Wimbledon után az említett tornát leszámítva, egy versenyen sem nyert legalább két meccset egymás után.

Az ténylegesen kérdéses marad, hogy milyen lesz a görög lány fizikai teljesítőképessége, de ettől még külön figyelmet érdemel ez a mérkőzés. Az idén Rómában játszották eddigi egyetlen egymás elleni meccsüket, Sakkari 6-1, 7-5-re győzött az olasz salakon. A borítás viszont mintha most az orosznak kedvezne, aki 2014-ben bajnok volt Moszkvában, de játéka nem mutat folytonosságot.

Néhány szorzó a mérkőzésre


Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.14. (10:21).

További kiemelt teniszmeccsek

október 15., kedd