Miután júliusban Kolozsváron a selejtezőből a salakos torna elődöntőjébe jutott, Aleksandra Krunic egy győzelemre van, hogy ismételjen Kazahsztánban kemény borításon.

Aleksandra Krunic (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

A huszonnyolc éves szerb játékos simán jött fel a főtáblára, majd ott az első meccsén Katie Boulter a döntő szett hosszabbítására kényszerítette, de legyőzni nem tudta. A nyolcaddöntőben viszont már elegendő volt két szett, hogy Kaja Juvan-t búcsúztassa. Krunicnak (WTA 166.) ez csak a második kemény pályás tornája az idény második felében, ugyanis május elejétől, a Wimbledont leszámítva, a szeptember közepén Portorozban zajlott versenyig csak salakon játszott. A negyeddöntős ellenfele, Jaqueline Cristian (WTA 126.) is a lassú borítással rendelkező tornákat választotta a Wimbledon után, és a US Open-selejtezőit leszámítva, ő is csak Portorozban váltott a kemény játékfelületre. Nur-Szultanban a főtáblán kezdett és úgy az első meccsén Natalia Vikhlyantseva ellen, mint a nyolcaddöntőben Clara Burel ellen is három szettes mérkőzéseket játszott.

Míg Krunicnak legjelesebb idei eredménye WTA-szinten a Kolozsváron salakon játszott elődöntője volt, Cristiannak ez lesz a 2021-es idényben a harmadik WTA-negyeddöntője, miután hasonló fedett kemény pályán Szentpéterváron és a palermói salakon is eljutott az utolsó nyolc közé. Aleksandra és Jaqueline csak egyszer játszottak egymás ellen és a szerb nyerte a mérkőzést két játszmában. Ez az összecsapás idén zajlott Spanyolországban salakon egy ITF torna alkalmával.

szeptember 30., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 3.35
Fogadás szettre 2-1 @ 4.90
Fogadás szettre 0-2 @ 2.85
Fogadás szettre 1-2 @ 4.50
Szett hendikeppel Cristian, Jaqueline Adina +1.5 @ 1.41
Játék hendikeppel Cristian, Jaqueline Adina +1.5 @ 1.83
Játék hendikeppel Krunic, Aleksandra -1.5 @ 1.96
Játék hendikeppel Cristian, Jaqueline Adina -4.5 @ 3.55
Játék hendikeppel Krunic, Aleksandra -5.5 @ 4.00
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.40
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.56
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.56
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.40

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.09.30. (07:46)