Jasmine Paolininek nehéz lesz ismételni a tavalyi bajnoki címmel végződött menetelését, mivel a hazai Kaja Juvan esélyesebbnek tűnik nála a nyolcaddöntőben.

Jasmine Paolini (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A tavalyi kemény pályás sikere az eddigi egyetlen WTA bajnoki címe, mégis az olasz játékos nem sietett a Wimbledont követően, hogy visszatérjen erre a típusú játékfelületre. A londoni rangos torna után salakos eseményeken indult egészen a Cincinnatiban zajlott 1000 pontos tornáig. A salaknál gyorsabb "hard" borításon Jasmine (WTA 55.) nem volt valami sikeres, mivel augusztus közepétől az e heti tornáig csupán egy meccset nyert. Idei gyengébb eredményeit ezen a játékfelületen jól tükrözi a kilenc megnyert és tizenegy elveszített meccsből álló mérlege. Portorozban a 219. helyen álló Tara Wurthot győzte le két játszmában a nyitómeccsén.

Juvan (WTA 72.) májusban Strasbourgban nagyon közel volt, hogy megszerezze első egyéni bajnoki címét, de a francia salakon Angelique Kerber győzte őt le a döntő játszma tie-breakjében. Azután mély hullámvölgybe került és csak három meccset nyert meg a e heti tornáig, egyet a Roland Garroson és kettőt a Wimbledonon. Ennek ellenére, esélyesebb a továbbjutásra olasz ellenfelénél és ennek magyarázata az lehet, hogy a nyitómeccsén az idén a rangos tornákon reflektorfénybe került Alize Cornet-t két szettben verte. Emellett, a kemény pályás mérlege is valamivel jobb, tizenhárom meccset nyert meg és tízet veszített el.

szeptember 15., csütörtök

Tipp Mérkőzés nyertese Juvan, Kaja @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.15., 07:28.