Cori Gauff az oddsok szerint favoritként indul a Bianca Andreescu elleni összecsapásán, de a kanadai lány az előző fordulóban az utóbbi hónapok egyik legjobb kemény pályás játékosát győzte le.

Cori Gauff (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A mai mérkőzés mindkét játékosa a US Open óta nem szerepelt, Cori (WTA 8.) negyeddöntőzött New Yorkban, Bianca (WTA 57.) pedig a harmadik fordulóba jutott. Az e heti eseményen az amerikai teniszező két játszmában nyerte az első meccsét a honfitársa, Robin Montgomery ellen, viszont a US Open 2019-es bajnoka több, mint két és fél órát tartó, döntő szettes harcot vívott az a Samsonova ellen, aki az idény második kemény pályás időszakában nagyon elkapta a fonalat. Tudni illik, hogy Liudmila Washingtonban, Clevelandban és Tokióban is tornagyőztes lett.

Mint ahogyan a ranglistás helyezés is mutatja, az utóbbi időben Gauff jelentette a magasabb színvonalat, de az összképben Andreescu a sikeresebb játékos, ugyanis az amerikai Grand Slam mellett, hasonló borításon az ezer pontos Indian Wells-i és Toronto-i tornákat is nyerte 2019-ben. Azóta sok idő eltelt, de ha le tudta győzni az előző fordulóban Samsonovát és nem lesz fáradt, akkor van esélye borítani a papírformát Gauff ellen.

október 13., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Andreescu, Bianca Vanessa +1.5 @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.13., 07:06.