Aryna Sabalenka (WTA 13.) a tavalyi évet tornagyőzelemmel zárta Wuhanban és idei évet tornagyőzelemmel kezdte Shenzhenben, ezért a visszatérés a kínai pályákra segíthet a fehérorosz időközben elszürkült eredményein. A 21 éves játékost Jelena Ostapenko (WTA 75.) várja a torna nyolcaddöntőiben.

szeptember 13., péntek

Bár egyéniben Aryna már jó ideje nem remekelt, pár napja nyerte a US Open páros versenyszámát Elise Mertensel, és ez a lendület számíthat a következő meccsein. A 22 éves lett ellenfele már lejátszott egy fordulót, amelyen nem sokan múlott, hogy a hazai (sokak számára ismeretlen) Xiaodi You (WTA 246.) hazaküldje. A hullámzó játékformájának köszönhetően, a második játszmát 0-ra veszítette el, de sikerül a döntő szettben összekapnia magát és továbbjutnia (6-3, 0-6, 6-2). Első szervájával nem volt valami eredményes, csak 51%-át nyerte ezeknek, ami elég elgondolkodtató mutató, tudván azt, hogy a ki nem kényszerített hibáinak száma sem szokott a legalacsonyabb lenni.

Annak ellenére, hogy az őszi keménypályás idény nem volt túl sikeres egyikük számára sem egyéniben, Sabalenkának legalább sikerült egy döntőt játszania San Joséban. Mindenképpen a fehérorosz indul esélyesebben, mivel a pillanatnyi játékformája jobban mutat és önbizalmának sok jót tehetett az Elise Mertensel elért new yorki Grand Slam-sikere.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.11. (09:02).

További kiemelt teniszmeccsek