Tippelt a vasárnap hajnali MMA-összecsapásra a svéd támadó.

Egy rövid interjú során Zlatan Ibrahimovic elmondta, hogy nagy rajongója az MMA-nak, így biztosan megnézi a UFC 229-es gálájának főmeccsét. Szerinte ennél a sportnál fontos a körítés, a meccseket körülvevő show, amiben McGregor nagyon jó, és akármit is mond az ír, azzal kivált vagy negatív, vagy pozitív hatást, de ami biztos, hogy figyelnek rá.

Khabib Nurmagomedovot egy csendesebb, de sokkal veszélyesebb harcosnak tartja, aki Fedor Emelianenkóra emlékezteti. "Más harcos, de hasonló típus. Csendes volt, nyugodt, de amikor belépett a harctérre, minden megváltozott" - fejtette ki hasonlatát a svéd focista.

"Khabib fog nyerni, mert ha elkap, akkor onnan nem szabadulsz. Szenvedni fogsz, és ez nem átlagos szenvedés, eléri hogy feladd a harcot. Ha Conor győzni szeretne, az első két menetben ki kell ütnie. Ha nem üti ki, akkor vége" - mondta Zlatan, aki szerint az állóképesség lesz a döntő.

A vasárnap hajnali UFC-meccsre az Unibetnél fogadhatunk is, ahol Zlatan tippje, tehát McGregor veresége 1.60-ért játszható. Az ír harcos sikere jobban fizet, hiszen 2.40-ért szerepel a kínálatban. Emellett fogadhatunk menetek számára, de akár arra is, hogy végigmegy az öt menet, vagy sem.

Fogadj UFC-re az Unibetnél!