Fogadhatunk rá, hogy részt vesz a világbajnokságon!

We are Zweden!

Svédország a pótselejtezőkön kivívta a világbajnoki részvételt, az olaszok pedig lemaradnak a jövő nyári tornáról. Lustigék ahogy kell, meg is ünnepelték a sikert, még az Eurosport élő adását is felborították, szó szerint. Természetesen rögtön felmerült a világsajtóban, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatérhet a nemzeti csapathoz, elvégre egy világbajnokságról beszélünk.

Zlatan reagált közösségi oldalán, ahova a győztes csapatról posztolt fotót, és azt írta alá, hogy "We are Zweden", tehát mi vagyunk Svédország, kicsit Zlatanosítva. A svédek szövetségi kapitánya is megszólalt a visszatérés kapcsán, és elmondta, inkább a kijutást elérő nagyszerű csapatukról beszéljenek, mint a United támadójáról. "Ez hihetetlen! Éppen másfél évvel ezelőtt mondta le a válogatottságot, és még mindig róla beszélünk" - nyilatkozott Janne Andersson.

Háromszoros pénz, ha betalál

Az ilyen hírekre mindig ad kínálatot az Unibet, így most is fogadhatunk náluk a svéd válogatott és Zlatan kapcsán. Ha legalább egy percet játszana a világbajnokságon, akkor 2.60-os szorzót nyerhetnénk. Ha esetleg be is találna, az lenne az igazán jó buli, hiszen 3.50-ért kínálják a gólját. De maradhatunk csak annál a kérdésnél is, hogy ott lesz-e egyáltalán a keretben: bekerül 2.10-es szorzó, nem kerül be 1.65-ös. Ha fogadnál, akkor a Labdarúgás / Világbajnokság 2018 részen találod a kínálatukban.

Bekerül Zlatan a svédek világbajnokságra utazó keretébe?
Igen
Nem
created here