A 2020-ban alapított 20Bet nagyon friss vállalkozásnak számít a sportfogadás piacon, ami akár a tapasztaltabb játékosok előnyére is válhat. Egy másik előnye pedig az, hogy magyarul elérhető.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

20Bet bónusz

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

A 20Bet új játékosai remek sportfogadás bónuszban részesülhetnek első befizetésük során.

Regisztrálj most Részvételi feltételek
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  35 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2020
 • Működési engedély
  Curaçao
 • Ügyfélszolgálat
  3.67
 • Felület
  3.67
 • Megbízhatóság
  3.67
 • Odds-ok
  3.67
 • Kínálat
  3.67
 • Kifizetés gyorsasága
  3.67
 • Befizetés egyszerűsége
  3.67
 • Élő fogadás
  3.67
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard Revolut
 • Minimum befizetés
  Visa
  500 Ft
  MasterCard
  500 Ft
  SkrillSkrill
  1700 Ft
  NetellerNeteller
  1700 Ft
  paysafecardpaysafecard
  450 Ft
  Bitcoin
  450 Ft
  Ethereum
  450 Ft
  RevolutRevolut
  4500 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

20Bet útmutató

A 20Bet fogadóiroda a 2020-as évek kezdetén vált egyre ismertebbé a magyar játékosok körében, és aki már játszott korábban mondjuk az Ivibet irodánál az hasonló, ismerős felülettel találkozhat ennél a bukmékernél is, ami nem meglepő ugyanis ugyanazon cégcsoporthoz tartoznak.

Egy kellemes megjelenésű, átlátható, magyar nyelven is elérhető weboldallal vár bennünket a 20Bet, ahol egyszerűen navigálhatunk a szolgáltatások között, és nem jelent gondot megtalálni egy keresett sporteseményt sem.

A 20Bet szolgáltatásai között ugyancsak, mint az Ivibetnél megtaláljuk a sportfogadás és a kaszinó mellett a lovi fogadásokat, mobilalkalmazásuknak köszönhetően pedig ezek bármikor igénybe vehetőek, akár utazásaink során is.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a 20Bet szolgáltatásait, előnyeit, hátrányait, megvizsgáljuk az oddsaik minőségét, és segítünk a számlanyitásban is.

20Bet előnyei és hátrányai

Egy nagy előnye a 20Bet fogadóirodának a magyar kezelőfelület, amely főleg azon személyeknek fontos akik kevésbé tudnak például angolul.

Egy másik előnye, hogy a játékosok nem csak regisztrációkor részesülnek különböző bónuszokban, hanem a későbbiekben is szerezhetnek extra jutalmakat, részt vehetnek versenyeken stb.

Ugyancsak előnyként említhetjük a bőséges hosszú távú fogadási lehetőségeket. Míg egyes irodáknál csak a bajnokságok győztesére fogadhatunk, hosszú távon, addig a 20Bet-nél ennél sokkal gazdagabb a felhozatal. Az angol Premier League esetén például akár arra is tétet helyezhetünk el, hogy melyik csapat végez előrébb (egymás elleni vetélkedő).

A 20Bet követi a szerencsejátékipar folyamatos fejlődését, így akár Bet Builder által is felépíthetjük fogadásainkat.

A 20Bet fogadóiroda hátránya, hogy bár magyarul böngészhetjük a weboldalt, sajnos ha gondunk van, akkor csak angolul kommunikálhatunk velük, ugyanis nincs magyar ügyfélszolgálatuk.

20Bet regisztráció

Amennyiben regisztrálni szeretnénk egy számlát a 20Bet fogadóirodánál, akkor keressük és kattintsunk a Regisztráció gombra, a megjelenő ablakban pedig lehetőségünk van bónuszt választani, valamint egy minimális adattal kell indítanunk a belépési folyamatot.

Adjuk meg telefonszámunkat, e-mail címünket, válasszunk egy jelszót, válasszuk ki a listából az országot ahol élünk, valamint a pénznemet amiben számlánkat vezetnénk.

20Bet regisztráció

Lehetőségünk van feliratkozni a promóciós ajánlataikra is, illetve ha van promóciós kódunk, akkor itt adhatjuk meg.

A szükséges adatok kitöltése után kattintsunk a Regisztráció gombra.

Ezáltal a regisztrációs folyamat első részén már át is estünk, és egyből lehetőségünk van feltölteni újonnan nyitott 20Bet számlánkat.

Előbb viszont lépjünk be a regisztrációnál megadott e-mail címünkre, és aktiváljuk a 20Bet számlánkat, az üdvözlő levelükben található Fiók Aktiválása gombra kattintva.

Személyes adatok megadása

Annak érdekében, hogy a regisztrációs folyamat teljes legyen, bejelentkezés után, menjünk a játékosprofilunkra, és keressük meg a Személyes adatok részleget.

A következő adatokkal kell kitöltenünk a megjelenő űrlapot:

 • Keresztnév
 • Vezetéknév
 • Nem
 • Születési dátum
 • Város/Település
 • Teljes cím
 • Postai/Irányítószám

Ugyanezen az űrlapon lehetőségünk van fő pénznemet váltani. Az űrlap kitöltése után kattintsunk a Mentés gombra.

Hasznos tanács!
Mivel a jelenlegi cikkben egy olyan fogadóirodáról van szó, mely nem rendelkezik EU-s tagállamban szerzett engedéllyel, ezért fokozott figyelmet igényel használata.
Javasoljuk, hogy csak a minimális összegekkel töltsd fel számlád, és nagyobb nyeremény megszerzése után mielőbb igényeld annak kifizetését. Egyenlegeden csak akkora összeg szerepeljen amennyit erre a szórakozási formára szántál.

20Bet regisztrációs bónuszok

A 20Bet fogadóirodánál az új játékosok általában üdvözlő bónuszokban részesülhetnek, amennyiben teljesítik a kiírt feltételeket/követelményeket.

A legfrissebb 20Bet bónuszokat megtaláljátok a jelen oldalon is. A cikk felső részén általában a kiemelt regisztrációs bónuszukat, míg a lap alján az aktuális további bónuszszerzési lehetőséget közöljük.

A 20Bet-nél az új játékosok akár egy 35,000 Ft értékű 100%-os befizetési bónuszban részesülhetnek a sportfogadás részlegen.

20Bet promóciós kód

Jelen pillanatban nincs tudomásunk egy külön 20Bet bónuszkódról, viszont ha nektek van hasonlótok, akkor mindezt a Pénztár részlegen tudjuk megani és aktiválni.

20Bet belépés

A 20Bet-re való regisztrálás után elméletileg automatikusan bejelentkezve maradunk számlánkon, de nem árt tudni, hogy hogyan működik a belépés ennél a fogadóirodánál, ami egyébként semmivel sem különbözik a több fogadóirodánál használt metódustól.

Keressük meg és kattintsunk a Bejelentkezés gombra. A regisztrációnál megadott e-mail és jelszó segítségével tudunk belépni 20Bet számlánkra.

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor természetesen kérhetünk emlékeztetőt, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldenek.

20Bet befizetés és kifizetés

Ahhoz, hogy valós pénzzel tudjunk játszani a 20Bet fogadóirodánál újonnan vagy akár már korábban nyitott számlánkat előbb fel kell töltenünk legalább egy minimális összeggel. A kezdőbónuszok igénybevételekor a felhasználási feltételekben találjuk, hogy mennyi a minimum összeg, annak érdekében, hogy megkaphassuk az adott bónuszt. Ha részesülni szeretnénk benne, akkor ezekkel jó naprakészen lenni.

A 20Bet-nél szerencsére nagyon sok feltöltési mód közül választhatunk, így ha valamelyik nem működik, vagy számunkra nem megoldható az adott fizetőeszköz használata, akkor nagy valószínűséggel találunk olyan lehetőséget mely által feltölthetjük számlánkat.

Ajánlott befizetési módok a 20Bet-nél:

Az ajánlottakon kívül lehetőségünk van különböző kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin stb.) által is pénzt befizetni 20Bet számlánkra.

20Bet pénztár

A befizetési minimum és maximum összegek a választott fizetőeszköztől függnek. Bankkártyával akár már 500 Ft is elengedő, Skrill és Neteller elektronikus pénztárca esetén 1700 Ft a minimum, Bitcoint választva viszont csak 450 Ft.

A 20Bet tájékoztatása alapján az első kifizetés előtt hitelesíteni kell a számlánkat, ami azt jelenti, hogy bizonyos személyes dokumentumok másolatát kell feltöltenünk, több infót viszont az ügyfélszolgálattól tudunk meg.

Kifizetésnél ugyanazt a fizető metódust kell választanunk amit a befizetésnél használtunk.

20Bet ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy a 20Bet megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Ezen iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt igényelik.

A szükséges dokumentumokat a Fiókhitelesítés menü alatt tudjuk feltölteni, a támogatott formátumok a JPG, a JPEG és a PNG, maximum 10 fájlt tölthetünk fel, és a fájlméret nem haladhatja meg az 5 MB-t.

20Bet sportfogadás

A 20Bet sportfogadás részlegén rengeteg sportágat találunk amelyekre kisebb-nagyobb téttel fogadhatunk, a népszerű bajnokságok külön ki vannak emelve (Népszerű címszó alatt), de külön részleget szentelnek a megnövelt szorzós fogadási lehetőségeknek is.

A népszerű sportágakon (pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda) kívül találunk kevésbé populárisakat is, mint a floorball vagy a squash.

Az újonnan indult 20Bet Bejövő fogadások elnevezésű részlegen mások által elhelyezett fogadásokat láthatunk, melyek akár inspirálhatnak is bennünket.

Nem utolsó sorban az e-sportokra is külön odafigyelnek a 20Bet-nél: League of Legends, Rainbow Six, Dota 2 fogadásokat köthetünk, akár élőben is.

Ami nekünk magyaroknak még fontosabb, hogy a 20Bet lehetőséget nyújt magyar vonatkozású sporteseményekre is fogadni, így kínálatában megtaláljuk a legfontosabbakat, mint például:

 • labdarúgás NB1
 • labdarúgás Magyar Kupa
 • labdarúgás NB2
 • kosárlabda NB1 férfiak
 • kosárlabda NB1 nők
 • röplabda Extraliga férfiak
 • röplabda Extraliga nők
 • kézilabda NB1
 • vízilabda OB1

A sportágak közti böngészés egyáltalán nem nehézkes és a Keresés funkció is egészen jól működik.

20Bet sportág kereső

Egy adott sportágon belüli bajnokságra/tornára kattintva elénk tárulnak a fogadási lehetőségek, de nem csak az aktuális meccseket böngészhetjük, hanem a hosszú távra (Outright) vonatkozóakat is. 

20Bet élő fogadás

A 20Bet élő fogadás részlegét nagyon egyszerűen megtaláljuk, ugyanis a menüben külön ki van emelve ez a részleg. Ide betérve látható az aktuálisan zajló és fogadható események, de picit lejjebb görgetve megtaláljuk a teljes napi élő fogadás programot.

A 20Bet élő fogadás segítségével sokkal megfontoltabban játszhatunk, mint például mérkőzés előtt tettük volna azt, mivel láthatjuk a csata alakulását, így bármikor közbe tudunk lépni.

20Bet élő közvetítés

A 20Bet élő közvetítés funkciójának köszönhetően egyes sporteseményekre nem csak fogadhatunk élőben, hanem menet közben képet is kapunk a mérkőzésről, videós formátumban. Az élő közvetítés segítségével a live fogadásainkból még többet tudunk kihozni.

Az, hogy egy adott mérkőzésre van élő közvetítés vagy sincs azt onnan tudjuk, hogy a mérkőzéslistában keressük a lejátszás gombbal rendelkezőket. Ahol ez megjelenik, ott rendelkezésünkre áll live streaming is.

Ami remek hír a 20Bet-nél, hogy az élő közvetítést akár teljes képernyős módban is használhatjuk.

20Bet élő közvetítés

Fogadás elhelyezése a 20Bet-nél

A fogadás elhelyezése a 20Bet-nél egyáltalán nem igényel extra tudást. Először is válasszuk ki azt a sporteseményt amelyre fogadnánk, és erre kattintva láthatjuk a választható lehetőségeket.

Átböngészhetjük az adott mérkőzés/esemény fogadási kínálatát, és sportág és esemény függő, hogy ez a lista mennyire hosszú.

Rákattintva egy adott fogadási kimenetel nyereményszorzójára a választásunk felkerül fogadószelvényünkre és egy számunkra megfelelő tét megadásával fogadásunkat meg is köthetjük.

20Bet fogadási szelvény

Ha egynél több esemény fogadási opciója kerül szelvényünkre, akkor újabb lehetőségekkel találkozhatunk: elhelyezhetünk egyéni vagy többszörös fogadásokat.

A minimális tét 35 Ft a 20Bet-nél, elhelyezett fogadásainkat pedig akár megoszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel.

A fogadószelvény alsó részén (fogadási beállítások) lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • Bármilyen odds elfogadása.
 • Ne fogadja el az oddsváltozást.
 • Magasabb odds elfogadása.

A sikeresen elhelyezett fogadásokat megtaláljuk a Fogadásaim menüre kattintva (játékosprofil keretén belülről indulva is).

20Bet odds-ok

Még a szórakozásból játszó sportfogadónak sem mindegy, hogy egy adott fogadással mennyit nyer, ezért fontos megvizsgálnunk a 20Bet sportfogadás részlegén felkínált nyereményszorzók minőségét.

Tesztelésként három különböző sportág mérkőzését választjuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetjük össze a nemzeti sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek oddsaival.

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Az oddsok piacoként és sportáganként is változnak, és sok esetben az irodák a népszerűbb események oddsait felpumpálják, mivel bár kevesebb haszon jár per fogadás, mégis a népszerűség miatt, a volumen miatt kárpótolja a csökkentett margint.

Foci, Belgium: Standard Liege vs KV Mechelen (1X2 piac)

 • 20Bet: 1 - 2.44 X - 3.45 2 - 2.80 (94,32% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 - 2.35 X - 3.30 2 - 2.69 (89,97%)

Kosárlabda, Bulgária: BC Spartak Pleven vs Chernomorets Burgas (győztes piac)

 • 20Bet: 1 - 1.73 2 - 1.91 (89,84%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.72 2 - 1.88 (88,67%)

Tenisz, ATP Challenger Ostrava: Maks Kasnikowski vs Jakub Nicod (győztes piac)

 • 20Bet: 1 - 2.18 2 - 1.61 (92,02%)
 • Tippmixpro: 1 - 2.21 2 - 1.61 (92,64%)

Bár nagyon pici (mondhatni jelentéktelen) a minta, a fenti példák alapján nagyjából egyforma minőségű oddsokat kínál úgy a 20Bet, mint a Tippmixpro. A belga foci meccset például sokkal jobban megéri megjátszani a 20Bet-nél.

20Bet Cash Out

A 20Bet Cash Out funkciójának köszönhetően egy már korábban elhelyezett fogadást lezárhatunk még mielőtt az esemény véget érne.

A szolgáltatás elérhető a Fiókom - Fogadási előzmények menüpontban, vagy a fogadószelvényen a Fogadásaim fülön, a Cash Out pedig lehetséges úgy egyszeri, mint gyűjtő fogadásoknál is.

A 20Bet nem garantálja, hogy a weboldalukon minden elhelyezett fogadás kifizethető idő előtt, amit egyébként egyik fogadóiroda sem garantál.

20Bet Bet Builder

A 20Bet Bet Builder segítségével egy mérkőzés keretén belül egy és ugyanazon szelvényen több fogadási típust elhelyezhetünk, amennyiben ezek nem mondanak egymásnak ellent. Nyilván nem tudunk egy szelvényen fogadást elhelyezni arra, hogy egy csapat nyer és ugyanazon egy másik opcióként az ellenfél csapat győzelmét megjátszani (hacsak nem duplaeséllyel játszunk).

Az, hogy egy adott sporteseménynél van fogadásépítő vagy nincs azt a fogadási kínálatban a Bet Builder felirat jelenlétéről vagy hiányáról tudjuk.

20Bet Bet Builder

A fogadásépítő menü keretén belül a fogadási lehetőségek kategorizálva (népszerű, mérkőzés, csapatok, játékosok) vannak így jól átlátható az egész részleg.

Miután sikeresen felépítettük a fogadásunkat, adjuk hozzá fogadási szelvényünkhöz, és egy számunkra tetszőleges téttel már meg is játszható.

20Bet Növelt Szorzók

A 20Bet külön részleget dedikált azon sporteseményeknek amelyekre megnövelt szorzókat biztosítanak, ezen kívül viszont a sportfogadás ajánlatot böngészve is találkozhatunk hasonlókkal.

Keressük a kínálatban azon eseményeket amelyeknél egy sárga felfele mutató ikon található, ez pedig azt jelzi, hogy az adott meccsnél találunk megnövelt szorzós fogadási lehetőséget.

20Bet növelt szorzók

20Bet Előrejelzések

A 20Bet Előrejelzések részlege úgy működik, mint egy totó játék, csupán annyi különbséggel, hogy a részvétel teljesen ingyenes, nem kell és nincs is lehetőségünk szelvényenként fizetni.

Erre a részlegre betérve a játékosok egy mérkőzéslistát találnak, ezeknél pedig az 1X2 kimenetelre tippelhetünk manuálisan, vagy akár automatikus kitöltést is kérhetünk.

Naponta maximum 1 szelvényt küldhetünk játékba, a promócióban való részvétel feltétele pedig az, hogy az elmúlt 5 nap befizetéseinknek összege elérje a 20 eurót, vagy ennek megfelelő értéket más pénznemben.

Minél jobban teljesítünk annál nagyobb jutalékban részesülhetünk. A telitalálat például 350.000 Ft volt ottjártunkkor.

20Bet app

Bár a 20Bet weboldalának tájékoztatója szerint a fogadóirodának van külön mobilra letölthető app-je, ennek beszerzése nem a legegyszerűbb, és nem is feltétlenül szükséges.

A 20Bet szolgáltatásai alapjáraton problémamentesen igénybe vehetők mobiltelefonunk webböngészőjének segítségével. Fogadásokat köthetünk, mérkőzéseket követhetünk élőben, kaszinózhatunk a 20Bet mobilra fejlesztett felületén, anélkül, hogy extra applikációkat telepítenénk telefonunkra.

Amennyiben mégis ragaszkodunk a 20Bet mobilalkalmazáshoz, akkor a következő QR-kód beolvasásával és a letöltési utasításokat követve telepíthetjük azt:

20Bet App QR-kód

20Bet kaszinó

A 20Bet kaszinó részlegén népszerű nyerőgépek, klasszikus játékok és különböző nagyságú jackpot nyeremények várnak ránk.

20Bet kaszinó

A 20Bet számos kiváló szoftverfejlesztő céggel működik együtt annak érdekében, hogy széles választékot kínáljon a játékosok számára. Ezek a szoftverfejlesztők magas minőségű játékokat és innovatív funkciókat biztosítanak a kaszinó számára. Néhány a legjelentősebb szoftverfejlesztő cégek közül:

 • NetEnt
 • Microgaming
 • Pragmatic Play
 • Playtech
 • Relax Gaming

Érdemes néha benézni a kaszinó részleg promóciókat tartalmazó oldalára is, mert ott szerezhetünk tudomást a legújabb akciókról, legyen szó akár befizetési bónuszokról vagy ingyen pörgetésekről.

A 20Bet élő kaszinóban várnak ránk a csínos és az elegáns krupiék, hogy élőben Blackjacket, Rulettet, Baccaratot vagy akár Sic Bo-t játsszunk.

Működési engedélyek

A 20Bet weboldalt működtető TechSolutions Group N.V. a Curaçao-i Szerencsejáték Hatóság által kiadott működési engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. A vállalat pénzügyi részlegét az Európai Unió tagállamában, a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited intézi.

20Bet alternatív cím

Bizonyos országok korlátozzák, hogy egy adott online szolgáltatás elérhető legyen az adott régióban vagy sem. 

A 20Bet bár nem rendelkezik EU-s működési engedéllyel, a pénzügyi részlegét egy EU-s tagállamból (Ciprusból) intézi, ez pedig ad némi biztonságot.

Azokban az országokban/régiókban ahol korlátozzák a 20Bet elérhetőségét, ott alternatív megoldásokat alkalmaznak, ilyenek például a folyamatosan változó, alternatív linkek. Ezek által a 20Bet felülete elérhetővé válik, és a játékosok továbbra is igénybe veheti az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

20BET BELÉPÉS

Nem elérhető a 20Bet weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

20Bet ügyfélszolgálata

Amennyiben gondunk akadna a 20Bet irodánál, akkor az ügyfélszolgálatukhoz fordulhatunk, amely bármikor (24/7) rendelkezésünk áll.

Sajnos nem rendelkeznek magyar ügyfélszolgálattal, viszont a jól megfogalmazott (és lefordított) kérdéseinkre választ kaphatunk több módon is:

20Bet gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem a 20Bet-től?

A kifizetés ideje függ a használt fizetési metódustól. Bizonyos esetekben a kifizetés feldolgozásától számítva ez lehet pár óra (elektronikus pénztárcák), vagy akár pár munkanap (banki átutalás).

Fontos, hogy kifizetésnél azt a nyereményigénylési eszközt válasszuk amit a befizetésnél is használtunk (amennyiben erre lehetőség van).

Ugyancsak fennakadást szokott jelenteni az első kifizetésnél a számla hitelesítésének hiánya. Ez fogadóirodánként változik, hogy ki mikor igényeli ezt, ha kérik egyáltalán.

Fogadhatunk magyar labdarúgó NB1-re a 20Bet-nél?

Igen, erre is van lehetőség a 20Bet fogadóirodánál, sőt mi több, még labdarúgó NB2-es meccsekre, női és férfi röplabda magyar bajnokikra is fogadhatunk egyebek közt.

A sportfogadás részlegen kattints a Labdarúgásra, keresd a Magyarország részleget, majd arra kattintva látható az aktuálisan elérhető fogadási kínálat.

Kell adót fizetnem 20Bet nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a 20Bet-nél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a 20Bet számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

20Bet vélemények és értékelések

Karola
Karola
2023 nov 24. 11:29
vmlinuz
vmlinuz
2023 nov 22. 21:30
Milán
Milán
2023 nov 22. 14:51

20Bet hírek és cikkek

20Bet bónuszok

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

A 20Bet új játékosai remek sportfogadás bónuszban részesülhetnek első befizetésük során.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org