Betclic


3.28 az 5-ből, 122 szavazat alapján

A Betclic egy magyar kezelőfelülettel rendelkező fogadóiroda, a Mangas Gaming csoport tagja.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.1 Euró
  100 Forint
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2005
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.12
 • Felület
  3.17
 • Megbízhatóság
  3.37
 • Odds-ok
  3.07
 • Kínálat
  2.91
 • Kifizetés gyorsasága
  3.39
 • Befizetés egyszerűsége
  3.99
 • Élő fogadás
  2.68
 • Fizetési lehetőségek
  Visa Visa Electron MasterCard Skrill paysafecard
 • Minimum befizetés
  Visa Visa
  1000 Forint
  Visa Electron Visa Electron
  1000 Forint
  MasterCard MasterCard
  1000 Forint
  Skrill Skrill
  1000 Forint
  paysafecard paysafecard
  2000 Forint
  Belföldi utalás
  10 Euró
  1000 Forint
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van
Betclic bónusz

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betclic útmutató

A máltai bejegyzésű vállalat a folyamatos fejlődésnek hála, mára meghatározó szereplő lett a nemzetközi szerencsejáték piacon, illetve hazánkban is érezhető a térnyerése. Szlogenük a „Nincs fogadás, nincs játék”. Ennek szellemében egyre több sporteseményre fogadhatunk náluk. Magyar felület, számtalan bónusz és könnyen átlátható oldal. Egy kezdő sportfogadó számára is tökéletes iroda.

Hogyan nyiss egy számlát a Betclicen?

A regisztráció átlátható és gyors folyamat a Betclic oldalán is. Alig pár percet vesz igénybe és máris játszhatunk a francia illetőségű cégnél. Három folyamatból áll a számlanyitás, elsőnél a személyes adatainkat kell megadni (keresztnév, vezetéknév, lakcím stb.), itt már érdemes figyelni, mivel barátajánló, illetve más egyéb promóciós kódot is felhasználhatunk, ha rendelkezünk ilyennel. Mindezek után a bejelentkezési adatainkat kell megadni (felhasználónév, jelszó stb.), érdemes számunkra könnyen megjegyezhetőt választani. Ezen adatok megadása után rögtön befizethetünk az irodához és kezdődhet is a játék.

Hogyan töltsd fel a számlád?

A regisztrációnk közben már rögtön megejthetjük a befizetést. A hitelkártya mellett Skrill és Neteller, illetve még paysalecard és Rapid által biztosított befizetési módok közül választhatunk. A különböző lehetőségeknél a befizetési minimum 1000 forint, ami eléggé barátinak mondható. Gyors és könnyed a tranzakció, pillanatok alatt a számlán található a befizetett összeg. Kifizetés esetén előbb ejtsük meg a hivatalos személyazonosító okmányok (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) feltöltését. A számla menüponton belül a dokumentumaimra kattintva ezt könnyedén meg is tehetjük. A kifizetési módok között prioritást élvez a bankkártyára történő kifizetés, illetve a Skrill. Ha megejtettük a személyazonosítást és az iroda mindent rendben talál, akkor a számlánkra kerül a kiutalt összeg.

Betclic felület és fogadási kínálat

Az oldalon a piros szín mellett a szürke és a fehér színek árnyalatai dominálnak. Ez a kombináció sportos felületet biztosít, ahol sárga színekkel emelik az oddsokat. A Sport menüben először a legnépszerűbb fogadások kínálata jelenik meg, de tovább böngészve megtalálható az összes sportesemény. Naptári nézetben rögtön az adott napi mérkőzések kerülnek előtérbe, ezzel könnyítve a helyzetünket. A legnépszerűbb sportágakat kiemelték (labdarúgás, tenisz, kosárlabda és jégkorong), ők külön felületet kaptak, míg a többi esemény a Más Sportok részen kapott helyet. A fogadási kínálat fokozatosan fejlődik, lehet brazil másodosztályú labdarúgó mérkőzés mellett portugál futsal bajnokira fogadni, de megtippelhetjük azt is, ki lesz az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. Természetesen elmarad a kínálat a legnagyobb fogadóirodákhoz képest, de még így is számtalan esemény közül választhatunk. Holtszezonban egy olasz másodligás foci mérkőzésen közel 100 fogadási lehetőség között szemezgethetünk. A fejlődést az is mutatja, hogy az E-sport is fellelhető, de érdemes az élő fogadások piacát is megtekinteni. Könnyű áttekinteni a kínálatot, mivel sportáganként rendezve lehet több mérkőzést is követni, akár tornákra szűrve is. Az oddsok csökkenését vagy növekedését folyamatosan jelzik (csökkenést pirossal, míg a növekedést zöld színnel).

Hogyan helyezz el egy fogadást a Betclicen?

A kiválasztott sportesemény után megjelenik az adott találkozóra vonatkozó összes fogadási lehetőség. Finomíthatjuk kínálatot, szűrhetünk hendikepre, pontos eredményre és sok más opcióra. A Betclic felülete rendelkezik a mérkőzéshez rendelt statisztikákkal és eredményekkel is, amik könnyíthetik számunkra a tippelést. Az általunk kiválasztott tipp a jobb felső sarokba kerül, single fogadás esetén már csak a kívánt összeget kell megadnunk, míg kombinált tippsornál különböző lehetőségek közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. Természetesen cashout opció is megtalálható a Betclic kínálatában. Ennek külön felületet biztosít az oldal, ahol nyomon követhetjük, az adott mérkőzést és a kívánt összegnél kivehetjük a nyereményünket. Fontos megemlíteni, hogy a valutáknál elérhető a forint is, de természetesen euro vagy font alapú számlánk is lehet.

Betclic bónuszok

Az iroda egyik erőssége a bónuszok. Üdvözlő bónuszt is kínálnak számunkra, melynek formája freebet. Ez az új játékosok számára lehet óriási előny, akik így majdhogynem tét nélkül tehetik meg első fogadásukat az oldalon. A befizetési bónusz mellett segítik a kombinált fogadásainkat is, mégpedig nyereménynövelővel. Ez akkor jöhet jól, ha minimum öt eseményre fogadunk. Természetesen egy barát meghívásával is pénz ütheti a markunkat, méghozzá 1500 forint. A kiemelt tornákon is különböző kedvezményeket hirdet meg az iroda. Legyen az Roland Garros vagy labdarúgó világbajnokság. Adott esetben akár egy mérkőzésre is kaphatunk nyereménynövelést. Minél nagyobb a szorzó, annál nagyobb százalékkal növelik a lehetséges nyereményünket. Az iroda tehát rengeteg promóciót kínál, amivel egyaránt csábító a régi és az új játékosok számára is.

Mobil és Tablet

Applikáció sajnos nincsen, de mobilos felület igen, így gördülékeny tableten és mobiltelefonon is a francia oldal elérése. Elsőre puritánnak tűnik a stílus, szó szerint az arcunkba nyomják az aktuális mérkőzéseket, de az alsó menüpontban könnyedén kiválaszthatjuk, hogy mire szeretnék fogadni. Mobilfelületről is tudjuk kezelni a személyes dolgainkat, mindezt könnyedén. Tranzakciókat kezdeményezhető, dokumentumokat tölthetünk fel, változtathatunk a beállításainkon is. A mobilos felületen a fekete és sárga szín dominál, jól átlátható a kínálat. Az oddsok mozgását természetesen ez a felület is jelzi, ahogyan kiemelten foglalkozik az élő mérkőzésekkel is.

Betclic ügyfélszolgálat

Természetesen a Betclic is rendelkezik ügyfélszolgálattal és háromféle mód közül választhatunk, ha információhoz szeretnénk jutni: GYIK, élő chat és email. Sajnos magyar chatre nincsen lehetőségünk, cserében 12 órán át rendelkezésünkre áll az ügyfélszolgálat, ahol készségesen válaszolnak a kérdéseinkre. Emailben is felkereshetjük őket, válasz itt sem késlekedik sokat, segítőkészek. A gyakori kérdések menüpontban viszont magyarul találhatunk meg a legszükségesebb felvetésekre a válaszokat.

A Betclic fogadóiroda felhasználói értékelései

Betclic bónuszok

Bónusz

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bónusz

Még többet érnek kombinált fogadásaid a Multi+ bónusszal!

Sokszorozd meg nyereményeid! A Multi+ lehetőség jutalmat ad minden nyertes, legalább 5-ös kombinált fogadás után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bónusz

Betclic Kaszinó: 100%-os bónusz 150,000 forintig

Első befizetésedet 100%-át szerezheted meg akár 150,000 forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org