Betclic


3.30 az 5-ből, 116 szavazat alapján

A Betclic egy magyar kezelőfelülettel rendelkező fogadóiroda, a Mangas Gaming csoport tagja.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.1 Euró
  100 Forint
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2014
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.17
 • Felület
  3.17
 • Megbízhatóság
  3.36
 • Odds-ok
  3.08
 • Kínálat
  2.94
 • Kifizetés gyorsasága
  3.45
 • Befizetés egyszerűsége
  3.95
 • Élő fogadás
  2.71
 • Fizetési lehetőségek
  Visa Visa Electron MasterCard Skrill Neteller Belföldi utalás
 • Minimum befizetés
  Visa Visa
  1000 Forint
  10 Euró
  Visa Electron Visa Electron
  10 Euró
  1000 Forint
  MasterCard MasterCard
  10 Euró
  1000 Forint
  Skrill Skrill
  10 Euró
  Neteller Neteller
  10 Euró
  Belföldi utalás Belföldi utalás
  10 Euró
  1000 Forint
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van
Betclic bónusz

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betclic útmutató

A máltai bejegyzésű vállalat a folyamatos fejlődésnek hála, mára meghatározó szereplő lett a nemzetközi szerencsejáték piacon, illetve hazánkban is érezhető a térnyerése. Szlogenük a „Nincs fogadás, nincs játék”. Ennek szellemében egyre több sporteseményre fogadhatunk náluk. Magyar felület, számtalan bónusz és könnyen átlátható oldal. Egy kezdő sportfogadó számára is tökéletes iroda.

Hogyan nyiss egy számlát a Betclicen?

A regisztráció átlátható és gyors folyamat a Betclic oldalán is. Alig pár percet vesz igénybe és máris játszhatunk a francia illetőségű cégnél. Három folyamatból áll a számlanyitás, elsőnél a személyes adatainkat kell megadni (keresztnév, vezetéknév, lakcím stb.), itt már érdemes figyelni, mivel barátajánló, illetve más egyéb promóciós kódot is felhasználhatunk, ha rendelkezünk ilyennel. Mindezek után a bejelentkezési adatainkat kell megadni (felhasználónév, jelszó stb.), érdemes számunkra könnyen megjegyezhetőt választani. Ezen adatok megadása után rögtön befizethetünk az irodához és kezdődhet is a játék.

Hogyan töltsd fel a számlád?

A regisztrációnk közben már rögtön megejthetjük a befizetést. A hitelkártya mellett Skrill és Neteller, illetve még paysalecard és Rapid által biztosított befizetési módok közül választhatunk. A különböző lehetőségeknél a befizetési minimum 1000 forint, ami eléggé barátinak mondható. Gyors és könnyed a tranzakció, pillanatok alatt a számlán található a befizetett összeg. Kifizetés esetén előbb ejtsük meg a hivatalos személyazonosító okmányok (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) feltöltését. A számla menüponton belül a dokumentumaimra kattintva ezt könnyedén meg is tehetjük. A kifizetési módok között prioritást élvez a bankkártyára történő kifizetés, illetve a Skrill. Ha megejtettük a személyazonosítást és az iroda mindent rendben talál, akkor a számlánkra kerül a kiutalt összeg.

Betclic felület és fogadási kínálat

Az oldalon a piros szín mellett a szürke és a fehér színek árnyalatai dominálnak. Ez a kombináció sportos felületet biztosít, ahol sárga színekkel emelik az oddsokat. A Sport menüben először a legnépszerűbb fogadások kínálata jelenik meg, de tovább böngészve megtalálható az összes sportesemény. Naptári nézetben rögtön az adott napi mérkőzések kerülnek előtérbe, ezzel könnyítve a helyzetünket. A legnépszerűbb sportágakat kiemelték (labdarúgás, tenisz, kosárlabda és jégkorong), ők külön felületet kaptak, míg a többi esemény a Más Sportok részen kapott helyet. A fogadási kínálat fokozatosan fejlődik, lehet brazil másodosztályú labdarúgó mérkőzés mellett portugál futsal bajnokira fogadni, de megtippelhetjük azt is, ki lesz az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. Természetesen elmarad a kínálat a legnagyobb fogadóirodákhoz képest, de még így is számtalan esemény közül választhatunk. Holtszezonban egy olasz másodligás foci mérkőzésen közel 100 fogadási lehetőség között szemezgethetünk. A fejlődést az is mutatja, hogy az E-sport is fellelhető, de érdemes az élő fogadások piacát is megtekinteni. Könnyű áttekinteni a kínálatot, mivel sportáganként rendezve lehet több mérkőzést is követni, akár tornákra szűrve is. Az oddsok csökkenését vagy növekedését folyamatosan jelzik (csökkenést pirossal, míg a növekedést zöld színnel).

Hogyan helyezz el egy fogadást a Betclicen?

A kiválasztott sportesemény után megjelenik az adott találkozóra vonatkozó összes fogadási lehetőség. Finomíthatjuk kínálatot, szűrhetünk hendikepre, pontos eredményre és sok más opcióra. A Betclic felülete rendelkezik a mérkőzéshez rendelt statisztikákkal és eredményekkel is, amik könnyíthetik számunkra a tippelést. Az általunk kiválasztott tipp a jobb felső sarokba kerül, single fogadás esetén már csak a kívánt összeget kell megadnunk, míg kombinált tippsornál különböző lehetőségek közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. Természetesen cashout opció is megtalálható a Betclic kínálatában. Ennek külön felületet biztosít az oldal, ahol nyomon követhetjük, az adott mérkőzést és a kívánt összegnél kivehetjük a nyereményünket. Fontos megemlíteni, hogy a valutáknál elérhető a forint is, de természetesen euro vagy font alapú számlánk is lehet.

Betclic bónuszok

Az iroda egyik erőssége a bónuszok. Üdvözlő bónuszt is kínálnak számunkra, melynek formája freebet. Ez az új játékosok számára lehet óriási előny, akik így majdhogynem tét nélkül tehetik meg első fogadásukat az oldalon. A befizetési bónusz mellett segítik a kombinált fogadásainkat is, mégpedig nyereménynövelővel. Ez akkor jöhet jól, ha minimum öt eseményre fogadunk. Természetesen egy barát meghívásával is pénz ütheti a markunkat, méghozzá 1500 forint. A kiemelt tornákon is különböző kedvezményeket hirdet meg az iroda. Legyen az Roland Garros vagy labdarúgó világbajnokság. Adott esetben akár egy mérkőzésre is kaphatunk nyereménynövelést. Minél nagyobb a szorzó, annál nagyobb százalékkal növelik a lehetséges nyereményünket. Az iroda tehát rengeteg promóciót kínál, amivel egyaránt csábító a régi és az új játékosok számára is.

Mobil és Tablet

Applikáció sajnos nincsen, de mobilos felület igen, így gördülékeny tableten és mobiltelefonon is a francia oldal elérése. Elsőre puritánnak tűnik a stílus, szó szerint az arcunkba nyomják az aktuális mérkőzéseket, de az alsó menüpontban könnyedén kiválaszthatjuk, hogy mire szeretnék fogadni. Mobilfelületről is tudjuk kezelni a személyes dolgainkat, mindezt könnyedén. Tranzakciókat kezdeményezhető, dokumentumokat tölthetünk fel, változtathatunk a beállításainkon is. A mobilos felületen a fekete és sárga szín dominál, jól átlátható a kínálat. Az oddsok mozgását természetesen ez a felület is jelzi, ahogyan kiemelten foglalkozik az élő mérkőzésekkel is.

Betclic ügyfélszolgálat

Természetesen a Betclic is rendelkezik ügyfélszolgálattal és háromféle mód közül választhatunk, ha információhoz szeretnénk jutni: GYIK, élő chat és email. Sajnos magyar chatre nincsen lehetőségünk, cserében 12 órán át rendelkezésünkre áll az ügyfélszolgálat, ahol készségesen válaszolnak a kérdéseinkre. Emailben is felkereshetjük őket, válasz itt sem késlekedik sokat, segítőkészek. A gyakori kérdések menüpontban viszont magyarul találhatunk meg a legszükségesebb felvetésekre a válaszokat.

A Betclic fogadóiroda felhasználói értékelései

Betclic bónuszok

Bónusz

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bónusz

Üdvözlő bónusz

Az első fogadásod értékével megegyező ingyenes fogadással üdvözöl a Betclic fogadóiroda maximum 100 euró értékig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bónusz

Betclic Kaszinó: 100%-os bónusz 150,000 forintig

Első befizetésedet 100%-át szerezheted meg akár 150,000 forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org