A magyar nyelven elérhető CampoBet remek sportfogadás és kaszinó bónusszal várja úgy a régi, mint az új játékosait is, a máltai engedély pedig bizalomgerjesztő.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

CampoBet bónusz

100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a CampoBeten és használd ki az akár 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt! 

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  50 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2018
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.67
 • Felület
  3.67
 • Megbízhatóság
  3.67
 • Odds-ok
  3.67
 • Kínálat
  3.67
 • Kifizetés gyorsasága
  3.67
 • Befizetés egyszerűsége
  3.67
 • Élő fogadás
  3.67
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard MuchBetter
 • Minimum befizetés
  Visa
  5000 Ft
  MasterCard
  5000 Ft
  SkrillSkrill
  5000 Ft
  NetellerNeteller
  5000 Ft
  paysafecardpaysafecard
  5000 Ft
  MuchBetterMuchBetter
  5000 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

CampoBet útmutató

A CampoBet nem a látványos külalakja miatt lehet az a bukméker ahol a magyar játékosok fogadnak, hanem például azért, mert náluk labdarúgó NB2-re is helyezhetünk el tétet, vagy akár számos promócióban vehetünk részt.

A weboldalt működtető vállalat, a Máltán bejegyzett Maltix Limited, akinek EU-ban érvényes máltai engedélye van arra, hogy szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtson Európa-szerte, ezen kívül svéd szerencsejáték engedéllyel is rendelkezik. Ugyanezen cégcsoporthoz tartozik még a Betinia és a Zulabet is.

Sportfogadás, kaszinó és élő kaszinó is rendelkezésre áll a CampoBet-nél. A játékosok nem csak regisztrációs bónuszban részesülhetnek, hanem folyamatosan részt vehetnek különböző kihívásokban, versenyeken, ahol extra nyeremények várnak rájuk.

A felhasználók számos különböző fizetési módot használhatnak a befizetésekhez és a kifizetésekhez, melyekről több infót tovább olvasva tudhatsz meg.

CampoBet előnyei és hátrányai

A CampoBet egyik előnye, hogy bár néhol téves fordítású, de magyar kezelőfelülettel  várja játékosait, így nem szükséges egy idegen nyelv ismerete.

Egy másik nagyon fontos előny, hogy a CampoBetnél a játékosok folyamatosan részesülhetnek különböző bónuszokban, kihívásokon vehetnek részt, versenyezhetnek más játékosok ellen.

Magyar vonatkozású sportokra is fogadhatunk náluk, ami ugyancsak előnyös, sőt a labdarúgó NB2-s meccseknél még fogadásépítő is rendelkezésünkre áll.

A játékosaink visszajelzése alapján ami hátrányos náluk az a lassabb kifizetés. Ami megvalósul, de nem olyan gyorsan, mint amilyennel megszoktattak a világ megnagyobbjai.

CampoBet regisztráció

A CampoBet főoldalán a Regisztráció gombra kattintva kezdhetjük el a belépési folyamatot, első lépésként meg kiválaszthatjuk, hogy mely regisztrációs bónuszban szeretnénk részesülni, megadhatunk egy promókódot amennyiben rendelkezünk ilyesmivel, de akár bónusz nélkül is csatlakozhatunk.

CampoBet regisztráció 1

Következő lépésnél meg kell adni az alábbiakat:

 • e-mail cím
 • felhasználónév
 • jelszó

Végül pedig ki kell jelölni azon mezőket, mellyel elfogadjuk a részvételi feltételeket, valamint igényelhetünk hírlevelet a legfrissebb ajánlatokról.

CampoBet regisztráció 2

Utolsó lépésként a keresztnév, vezetéknév, születési dátum, nem, ország, pénznem (HUF vagy EUR), telefonszám, város, cím, és irányítószám megadásával zárjuk a regisztrációs folyamatot.

CampoBet regisztráció 3

A regisztráció befizetésekor értékelendő részükről, hogy felhívják a figyelmünket a Felelősségteljes játékra és arról tájékoztatnak, hogy befizetési limiteket szabhatunk meg, ha szeretnénk.

CampoBet regisztrációs bónuszok

Az új CampoBet játékosok regisztrációkor két lehetőség közül választhatnak. Létezik egy 100%-os bónusz sportfogadásra, amely akár 35.000 Ft-ot is jelenthet, valamint ugyancsak egy 100%-os befizetési bónusz vár a kaszinójátékosokra, annyi különbséggel, hogy utóbbinál a felső határ 150.000 Ft.

Az új játékosokra vonatkozó bónuszokon kívül érdemes követni a CampoBet promóciókat tartalmazó oldalát is, mert számtalan ajánlattal jelentkeznek, legyen szó heti cashbackről, növelt szorzókról vagy akár sport jackpotokról, sőt egy egészen komoly hűségprogram is fut náluk.

CampoBet befizetés és kifizetés

A legnépszerűbb befizetési lehetőségek mind jelen vannak a CampoBet-nél, ezek a következők:

A különböző korlátozások miatt a bankkártyás befizetés a CampoBet-nél is kérdéses, de le lehet tesztelni.

Bármelyik befizetési eszközt is választanánk tudni kell, hogy a minimum összeg fix: 5000 Ft.

A CampoBet-nél szerzett nyereményünk kifizetésekor a következő opciók állnak rendelkezésünkre:

 • bankkártyás kifizetés (Visa, Mastercard)
 • elektronikus pénztárcák (Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller)
 • banki átutalás
 • Jeton
 • MiFinity
 • MuchBetter

Láthatjuk, hogy a paysafecardot a CampoBet-nél is csak befizetésre használhatjuk, a szerzett nyereményt ily módon viszont banki átutalás által kérhetjük ki.

A nyereményigénylésnél is az alsó határ 5000 Ft, és nem számolnak fel kezelési költségeket.

A CampoBet-nél is érvényes az a szabály, hogy kifizetésnél azt a fizetési módot választhatjuk, amelyet számlánk feltöltésekor használtunk. Tehát, ha például Skrillel fizettünk be, akkor Skrillre igényelhetjük a nyereményünket.

CampoBet ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy a CampoBet megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Ezen iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt igényelik, és a szabályzatuk szerint 30 napunk van rá, hogy a bekért dokumentumokat biztosítsuk számukra.

Bármikor ellenőrizhetjük, ha aktuális az ügyfélazonosítási folyamat. Ehhez bejelentkezés után kattintsunk a profilnál a Profil ellenőrzése menüre.

CampoBet belépés

Amennyiben a regisztrációs folyamatot elvégeztük, akkor automatikusan bejelentkezve marad a számlánk, és egyből igénybe vehetőek a rendelkezésünkre álló szolgáltatások.

CampoBet számlánkra belépni a főoldalon tudunk ha a Belépés gombra kattintunk. Itt mindössze a regisztrációnál választott felhasználónevünket és a jelszót kell megadni.

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor a regisztrációnál megadott e-mail címre kérhetünk jelszóemlékeztetőt.

CampoBet sportfogadás

Gazdag sportfogadás kínálattal rendelkezik a CampoBet, ahol a népszerű sportágakon kívül kevésbé ismertebbek meccseire is fogadhatunk, sőt egy külön kategóriát dedikáltak a sporton kívüli (Speciálisak menü) eseményeknek (szórakozás, politika), amelyekre ugyancsak helyezhetünk el kisebb-nagyobb tétet.

A magyar vonatkozású sportesemények közül a következőket találtuk a CampoBet-nél:

 • labdarúgás NB1
 • labdarúgás NB2
 • kézilabda NB1 férfi
 • kézilabda NB1 női

Egy sportág keretén belül fogadásokat helyezhetünk el egy adott bajnokság/torna mérkőzéseire, de akár hosszú távú fogadásokat is köthetünk. Utóbbi esetén a kínálat valóban bőséges.

CampoBet élő fogadás

A CampoBet élő fogadás részlegén nem csak a legnépszerűbb sporteseményekre helyezhetünk el tétet, hanem élőben fogadhatunk akár az indiai labdarúgó Mumbai Super Division liga, vagy az ausztrál NPL Victoria bajnokság meccseire, ha nekünk pont ilyen kívánságaink lennének.

Egyre népszerűbbek az e-sport élő fogadások is, így erre a részlegre belépve fogadhatunk egyebek közt aktuálisan zajló Counter Strike, Valorant vagy League of Legends meccsekre.

Szerencsére az élő fogadás már annyira fejlett, hogy számos kimenetel közül is választhatunk, így nem csak a mérkőzés győztesre tippelhetünk, hanem gólok számára, győzelmek nagyságára stb.

CampoBet élő közvetítés

A CampoBet élő közvetítés funkciójának köszönhetően egyes sporteseményekre nem csak fogadhatunk élőben, hanem menet közben képet is kapunk a mérkőzésről, videó formájában.

CampoBet élő közvetítés

Ahhoz, hogy az elérhető élő közvetítéseket láthassuk az élő fogadás részlegen kapcsoljuk be a Streaming szűrést (lista fölött Streaming felirat, mellette egy TV ikon). Ezáltal csak azokat látjuk a listában amelyek élő közvetítéssel is rendelkeznek.

Ottjártunkkor ukrán kosárlabda, cseh asztalitenisz és e-sport volt a műsoron, és ami a legjobb, hogy az élő közvetítést teljes képernyős módban is tudtuk nézni.

Fogadás elhelyezése a CampoBet-nél

Egyáltalán nem igényel különös szakmai tudást a fogadás elhelyezése a CampoBet irodánál.

Válasszuk ki azt a sportágat amely eseményeire fogadni szeretnénk (pl. tenisz), majd megjelennek a lehetőségek (ATP, WTA, Challenger stb.). Bármelyikre ha rákattintunk akkor listázva lesznek az aktuálisan zajló tornák. Válasszuk ki azt ahol a kiszemelt meccset játszák, és megjelenik a teljes fogadási kínálat az adott versenyre vonatkozóan.

Ezen kívül rendelkezésünkre áll egy kereső doboz is, ide beírva egy játékos vagy egy csapat nevét még egyszerűbben megtalálhatjuk a kiírást.

Ha megtaláltuk a mérkőzést, akkor arra rákattintva az alap fogadási lehetőségeken kívül egyebek is elénk tárulnak. Egy adott kimenetel oddsára kattintva a választásunk felkerül a fogadószelvényre, ahol egy számunkra tetszőleges tét (minimum összeg 50 Ft) és a fogadás gomb megnyomásával már végeztünk is.

A fogadószelvény alján lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • összes szorzó változás automatikus elfogadása
 • magasabb szorzó elfogadása
 • mindig pontosítást igényeljen odds-módosulásnál

Amennyiben több, mint egy esemény kerül fel szelvényünkre, akkor már megjelennek a különböző extra fogadási lehetőségek: egyszeri, többszörös, rendszer fogadások (pl. Góliát) stb.

A sikeresen elhelyezett nyitott vagy már elszámolt fogadásokat megtaláljuk a Fogadásaim menü alatt.

CampoBet odds-ok

Még a  szórakozásból játszó sportfogadónak sem mindegy, hogy egy adott fogadással mennyit nyer, ezért fontos megvizsgálnunk a CampoBet sportfogadás részlegén felkínált nyereményszorzók minőségét.

Tesztelésként három különböző sportág mérkőzését választjuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetjük össze a nemzeti sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek oddsaival.

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Mivel egyes fogadóirodák a népszerűbb sporteseményeknél felpumpálják a nyereményszorzókat annak érdekében, hogy minőségibb iroda jellegét keltsék, ezért mi mélyebbre ásunk, és olyan meccseket választunk, amelyek kevésbé populárisak.

Foci, Angol Liga2: Wimbledon vs Gillingham (1X2 piac)

 • CampoBet: 1 - 2.14 X - 3.33 2 - 3.20 (91,99% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  2.16 X - 3.15 2- 3.20 (90,71%)

Jégkorong, Szlovák bajnokság: Nitra vs Trencin (1X2 piac)

 • CampoBet: 1 - 1.80 X - 4.75 2 - 3.40 (93,98%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.85 X - 4.45 2 - 3.35 (93,62%)

Tenisz, ATP Challenger Santiago: Blaise Bicknell vs Valerio Aboian (győztes piac)

 • CampoBet: 1 - 1.63 2 - 2.08 (90,57%)
 • Tippmixpro: 1 - 1.64 2 - 2.09 (91,18%)

Bár nagyon pici (mondhatni jelentéktelen) a minta, a fenti példák alapján nagyjából egyforma minőségű oddsokat kínál úgy a CampoBet, mint a Tippmixpro.

CampoBet Fogadáskészítő

A CampoBet fogadáskészítő funkció segítségével több fogadást helyezhetsz el ugyanazon sportesemény keretén belül. A fogadási opciók szelvényre helyezésével a rendszer kiszámítja a szorzót amelyen az adott kombináció játszható. Ez a funkció mérkőzés előtti és bizonyos esetekben élő piacoknál is rendelkezésre áll.

A fogadásépítőt nem csak a legnépszerűbb labdarúgó bajnokságok mérkőzéseinél használhatjuk, hanem akár magyar NB2-es meccseknél is.

CampoBet fogadáskészítő

CampoBet bajnokságok

CampoBet játékosként különböző versenyeken vehetünk részt, ahol a többi játékosokkal küzdünk, hogy a ranglétra élére kerüljünk. 

Azáltal, hogy játsszunk a klasszikus kaszinóban, élő kaszinózásban veszünk részt, vagy fogadásokat kötünk felkerülhetünk különböző versenyek ranglistáira, és amennyiben a legjobbak közt zárjuk a versenyt, akkor extra jutalomban részesülünk.

Népszerű CampoBet bajnokságok

 • Sportbajnokság (1500 euró főnyereményért)
 • Drops and Wins
 • Live Casino bajnokság
 • A hét nyerőgépes játéka
 • A hónap futama

CampoBet app

Az az igazság, hogy a CampoBet-nek van külön mobilra fejlesztett alkalmazása, de ha információink nem tévesek, akkor ez csak Svédországban elérhető.

Ettől eltekintve úgy gondoljuk, hogy nincs mindenkinek szüksége egy extra app-re telefonján, főleg akkor ha a CampoBet felülete elérhető és használható mobilböngészőnkből is.

CampoBet kaszinó

Népszerű nyerőgépek, hagyományos asztali kaszinójátékok, sorsjegyek és élő kaszinó is várja a CampoBet ezen részlegre tévedő játékosait.

A CampoBet számos kiváló szoftverfejlesztő céggel működik együtt annak érdekében, hogy széles választékot kínáljon a játékosok számára. Ezek a szoftverfejlesztők magas minőségű játékokat és innovatív funkciókat biztosítanak a kaszinó számára. Néhány a legjelentősebb szoftverfejlesztő cégek közül:

 • NetEnt
 • Pragmatic Play
 • Play'n GO
 • Playtech
 • Quickspin
 • Evolution Gaming

Érdemes néha benézni a kaszinó részleg promóciókat tartalmazó oldalára is, mert ott szerezhetünk tudomást a legújabb akciókról, legyen szó akár befizetési bónuszokról vagy ingyen pörgetésekről.

CampoBet kaszinó

A CampoBet kaszinó részlegén a népszerűek mellett, Jackpot nyereményekért szálhatunk harcba, sőt még olyanokkal is találkozhatunk amelyek csak a CampoBet Kaszinóban találhatóak (Exclusive menü alatt).

Népszerű nyerőgépek a CampoBet Kaszinóban:

 • Ragnarok
 • Gates of Hades
 • Axe Smash
 • Buffalo Smash
 • Scarab Cash Megaways

A CampoBet élő kaszinóban várnak rád a csínos és az elegáns krupiék, hogy élőben Blackjacket, Rulettet, Baccaratot vagy akár Sic Bo-t játsszatok.

CampoBet VIP hűségprogram

A CampoBet egy remek hűségprogramot is működtett, melynek keretén belül pontokat kell gyűjteni, ezáltal pedig számos extra privilégiumban részesülhetünk.

VIP-szintek:

 • Kezdő
 • Amatőr
 • Profi
 • Világklasszis
 • Legendás

Minél nagyobb szinten tartózkodunk, annál több előnyben részesülünk: profi szinten például 5%-os cashback, legendás szinten ez már 15%, utóbbinál pedig személyes menedzser is rendelkezésünkre áll.

Működési engedélyek

A CampoBet a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. Ezen engedéllyel jogában áll sportfogadás, kaszinó és egyéb szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unió különböző országaiban.

Ezen kívül rendelkezik svéd szerencsejáték engedéllyel is.

CampoBet alternatív cím

A CampoBet az Európai Unióban érvényes engedéllyel rendelkezik, de ettől eltekintve egyes EU tagállamok olyan intézkedéseket hoznak, mely által a szolgáltatóknak:

 1. nem adnak lehetőséget arra, hogy érvényes engedélyt tudjanak kiváltani az adott országban
 2. blokkolják az elérhetőségüket

Ilyen feltételek mellett általában az EU-s engedéllyel rendelkező szerencsejáték szolgáltatók beperelik az adott államot (pl. Magyarországot), mivel utóbbiak korlátozzák a szolgáltatások szabad áramlását. Mivel ezen perek sokszor évekig elhúzódnak ezért az adott szolgáltatók addig is játékosaiknak alternatív megoldásokat biztosítanak amely által továbbra is igénybe vehetik a szolgáltatásaikat.

CAMPOBET BELÉPÉS

Nem elérhető a CampoBet weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy  ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

CampoBet ügyfélszolgálata

A CampoBet ügyfélszolgálatát e-mailen és élő chatten is megkereshetjük, ha gondjaink akadnának, emellett pedig átböngészhetjük a weboldalukon található Gy.I.K. részleget, megtörténhet, hogy már ott választ kapunk kérdéseinkre.

CampoBet gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem CampoBet-től?

A tájékoztatásuk szerint a kifizetés 1-től 3 munkanapig tarthat, és mindez díjmentesen. A részvételi szabályzatukban még azt is megtudhatjuk, hogy egy kifizetés elbírálása a kérelem benyújtását követő három (3) munkanapon belül történik.

Legálisan játszhatunk a CampoBet fogadóirodánál?

Igen. Mivel a CampoBet rendelkezik érvényes Európai Uniós (máltai) engedéllyel, ezért a szolgáltatások szabad áramlásának köszönhetően azon személyek akik a CampoBet-nél játszanak mindezt legálisan teszik.

Ez csupán akkor változhat, és akkor van szükség külön engedély kiváltására, amennyiben egy ország olyan szerencsejátékokra vonatkozó jogszabályokat hoz, melyek megfelelnek az EU kritériumainak (pl. román szerencsejáték piac), és nem teremtenek monopol helyzeteket.

Fogadhatunk magyar NB2-re a CampoBet sportfogadás részlegén?

Igen, erre is van lehetőség a CampoBet fogadóirodánál, sőt mi több, még labdarúgó NB1-es meccsekre is fogadhatunk.

A sportfogadás részlegen kattints a Labdarúgás menüre, válaszd ki Magyarországot, és a listán ott szerepel az aktuálisan elérhető bajnokság.

Kell adót fizetnem CampoBet nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a CampoBet-nél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a CampoBet számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

CampoBet vélemények és értékelések

Karola
Karola
2023 nov 24. 11:29
Milán
Milán
2023 nov 23. 11:39
vmlinuz
vmlinuz
2023 nov 22. 16:15

CampoBet hírek és cikkek

CampoBet bónuszok

100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a CampoBeten és használd ki az akár 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt! 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

10%-os CashBack bónusz 150 ezer forintig

Szerezd vissza veszteségeidnek 10%-át Cashbackként.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

50%-os Heti Reload bónusz akár 150 ezer forintig

Ne hagyd ki a lehetőséget, a sportfogadás még sosem volt ilyen izgalmas.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Használd ki a megnövelt nyereményszorzókat

Ez egy tökéletes lehetőség, hogy növeld a sikeredet.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Hozd ki a legtöbbet az Akkumulátorból

Helyezz el kombinált fogadást 3 vagy több tippel és szerezz extra nyereményt. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részesülj Bore Draw visszatérítésben

Szerezz 100%-os visszatérítést készpénz formájában minden olyan labdarúgó mérkőzés esetén, amely 0-0-as végeredménnyel zárul.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Korai kifizetés két gólos előnynél

Ha az általad támogatott csapat 2 gólos előnyre tesz szert a mérkőzés során, automatikusan nyertél, anélkül, hogy ki kellene várnod a végeredményt.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org