A még nagyon fiatal, magyar nyelven is elérhető fogadóiroda kínálatával és főleg a nagyon magas üdvözlő bónuszának köszönhetően egyre népszerűbbé válik a sportfogadók körében.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Ivibet bónusz

100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig

Regisztrálj és használd ki az akár 52.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt sportfogadás esetén az ivibet fogadóirodánál.

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  35 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2022
 • Működési engedély
  Curaçao
 • Ügyfélszolgálat
  2.67
 • Felület
  3.67
 • Megbízhatóság
  2.67
 • Odds-ok
  3.00
 • Kínálat
  3.67
 • Kifizetés gyorsasága
  3.00
 • Befizetés egyszerűsége
  3.33
 • Élő fogadás
  3.33
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard Revolut
 • Minimum befizetés
  Visa
  500 Ft
  MasterCard
  500 Ft
  SkrillSkrill
  1700 Ft
  NetellerNeteller
  1700 Ft
  paysafecardpaysafecard
  450 Ft
  Bitcoin
  50000 Ft
  Ethereum
  8500 Ft
  RevolutRevolut
  4500 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

Ivibet útmutató

Az Ivibet fogadóiroda bár még nagyon gyerekcipőben jár, a rendelkezésre álló lehetőségek, a nyújtott szolgáltatásaik által próbálnak a magyar játékosoknak is folyamatosan kedveskedni (akár csábító bónuszok által), hogy fogadásaikat náluk helyezzék el.

Egy kellemes megjelenésű, átlátható, magyar nyelven is elérhető weboldallal vár bennünket az Ivibet, ahol egyszerűen navigálhatunk a szolgáltatások között, és nem jelent gondot megtalálni egy keresett sporteseményt sem.

A szolgáltatásaikat nemrég kibővítették, így most a sportfogadás és a kaszinó mellett már lóverseny fogadásokat is köthetünk.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az Ivibet szolgáltatásait, előnyeit, hátrányait, megvizsgáljuk az oddsaik minőségét, és segítünk a számlanyitásban is.

Ivibet előnyei és hátrányai

Egy nagy előnye az Ivibet fogadóirodának a magyar kezelőfelület, amely főleg azon személyeknek fontos akik kevésbé tudnak például angolul.

Egy másik előnye, hogy a játékosok nem csak regisztrációkor részesülnek különböző bónuszokban, hanem a későbbiekben is szerezhetnek extra jutalmakat, részt vehetnek versenyeken stb.

Ugyancsak előnyként említhetjük a bőséges hosszú távú fogadási lehetőségeket. Míg egyes irodáknál csak a bajnokságok győztesére fogadhatunk, hosszú távon, addig az Ivibet-nél ennél sokkal gazdagabb a felhozatal. Az angol Premier League esetén például akár arra is tétet helyezhetünk el, hogy melyik csapat végez előrébb (egymás elleni vetélkedő).

Amit viszont nem találtunk, és hiányolunk az Ivibet-nél az a manapság oly népszerű fogadáskészítő funkció, vagy másnéven Bet Builder.

Ugyancsak egy hátrány, hogy bár magyarul böngészhetjük az Ivibet weboldalát, sajnos ha gondunk van, akkor csak angolul kommunikálhatunk velük, ugyanis nincs magyar ügyfélszolgálatuk.

Ivibet regisztráció

Amennyiben regisztrálni szeretnénk egy számlát az Ivibet fogadóirodánál, akkor keressük és kattintsunk a Regisztráció gombra, a megjelenő ablakban pedig lehetőségünk van bónuszt választani, valamint egy minimális adattal kell indítanunk a belépési folyamatot.

Adjuk meg telefonszámunkat, e-mail címünket, válasszunk egy jelszót, válasszuk ki a listából az országot ahol élünk, valamint a pénznemet amiben számlánkat vezetnénk.

Lehetőségünk van feliratkozni a promóciós ajánlataikra is, illetve ha van promóciós kódunk, akkor itt adhatjuk meg.

A szükséges adatok kitöltése után kattintsunk a Küldés gombra.

IviBet regisztráció

Ezáltal a regisztrációs folyamat első részén már át is estünk, és egyből lehetőségünk van feltölteni újonnan nyitott Ivibet számlánkat.

Előbb viszont lépjünk be a regisztrációnál megadott e-mail címünkre, és aktiváljuk az Ivibet számlánkat, az üdvözlő levelükben található Fiók Aktiválása gombra kattintva.

Személyes adatok megadása

Annak érdekében, hogy a regisztrációs folyamat teljes legyen, bejelentkezés után, menjünk a játékosprofilunkra, és keressük meg a Személyes adatok részleget.

A következő adatokkal kell kitöltenünk a megjelenő űrlapot:

 • Keresztnév
 • Vezetéknév
 • Gender (Nem)
 • Születési dátum
 • Város/Település
 • Teljes cím
 • Postai/Irányítószám

Ugyanezen az űrlapon lehetőségünk van fő pénznemet váltani. Az űrlap kitöltése után kattintsunk a Mentés gombra.

Hasznos tanács!
Mivel a jelenlegi cikkben egy olyan fogadóirodáról van szó, mely nem rendelkezik EU-s tagállamban szerzett engedéllyel, ezért fokozott figyelmet igényel használata.
Javasoljuk, hogy csak a minimális összegekkel töltsd fel számlád, és nagyobb nyeremény megszerzése után mielőbb igényeld annak kifizetését. Egyenlegeden csak akkora összeg szerepeljen amennyit erre a szórakozási formára szántál.

Ivibet regisztrációs bónuszok

Az Ivibet fogadóirodánál az új játékosok általában üdvözlő bónuszokban részesülhetnek, amennyiben teljesítik a kiírt feltételeket/követelményeket.

A legfrissebb Ivibet bónuszokat megtaláljátok a jelen oldalon is. A cikk felső részén általában a kiemelt regisztrációs bónuszukat, míg a lap alján az aktuális további bónuszszerzési lehetőséget közöljük.

Az Ivibeten az új játékosok akár egy 52,000 Ft értékű 100%-os befizetési bónuszban részesülhetnek a sportfogadás részlegen.

Ivibet promóciós kód

Jelen pillanatban nincs tudomásunk egy külön Ivibet bónuszkódról, viszont ha nektek van hasonlótok, akkor mindezt a Pénztár részlegen tudjuk megani és aktiválni.

Ivibet belépés

Az Ivibet-re való regisztrálás után elméletileg automatikusan bejelentkezve maradunk számlánkon, de nem árt tudni, hogy hogyan működik a belépés ennél a fogadóirodánál, ami egyébként semmivel sem különbözik a több fogadóirodánál használt metódustól.

Keressük meg és kattintsunk a Bejelentkezés gombra. A regisztrációnál megadott e-mail és jelszó segítségével tudunk belépni Ivibet számlánkra.

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor természetesen kérhetünk emlékeztetőt, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldenek.

Ivibet befizetés és kifizetés

Ahhoz, hogy valós pénzzel tudjunk játszani az Ivibet fogadóirodánál újonnan vagy akár már korábban nyitott számlánkat előbb fel kell töltenünk legalább egy minimális összeggel. A kezdőbónuszok igénybevételekor a felhasználási feltételekben találjuk, hogy mennyi a minimum összeg, annak érdekében, hogy megkaphassuk az adott bónuszt. Ha részesülni szeretnénk benne, akkor ezekkel jó naprakészen lenni.

Az Ivibet-nél szerencsére nagyon sok feltöltési mód közül választhatunk, így ha valamelyik nem működik, vagy számunkra nem megoldható az adott fizetőeszköz használata, akkor nagy valószínűséggel találunk olyan lehetőséget mely által feltölthetjük számlánkat.

Ajánlott befizetési módok az Ivibet-nél:

Az ajánlottakon kívül lehetőségünk van különböző kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin stb.) által is pénzt befizetni Ivibet számlánkra.

IviBet ajánlott fizetőeszközök

A befizetési minimum és maximum összegek a választott fizetőeszköztől függnek. Bankkártyával akár már 500 Ft is elengedő, Skrill és Neteller elektronikus pénztárca esetén 1700 Ft a minimum, Bitcoint választva viszont már 50.000 Ft.

Az Ivibet tájékoztatása alapján az első kifizetés előtt hitelesíteni kell a számlánkat, ami azt jelenti, hogy bizonyos személyes dokumentumok másolatát kell feltöltenünk, több infót viszont az ügyfélszolgálattól tudunk meg.

Kifizetésnél ugyanazt a fizető metódust kell választanunk amit a befizetésnél használtunk.

Ivibet ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy az Ivibet megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Ezen iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt igényelik.

A szükséges dokumentumokat a Fiókhitelesítés menü alatt tudjuk feltölteni, a támogatott formátumok a JPG, a JPEG és a PNG, maximum 10 fájlt tölthetünk fel, és a fájlméret nem haladhatja meg az 5 MB-t.

Ivibet sportfogadás

Az Ivibet sportfogadás részlegén rengeteg sportágat találunk amelyekre kisebb-nagyobb téttel fogadhatunk, a népszerű bajnokságok külön ki vannak emelve (Legjobb Bajnokságok menü alatt), de külön részleget szentelnek a nap legjobb eseményeinek is.

A népszerű sportágakon (pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda) kívül találunk kevésbé populárisakat is, mint a lakross vagy a stock car racing.

Az újonnan indult Ivibet lóverseny fogadás részlegen hagyományos lóverseny futamokra, ügetőversenyekre, agárfutamokra tippelhetünk.

Nem utolsó sorban az e-sportokra is külön odafigyelnek az Ivibetnél: League of Legends, Counter-Strike, Dota fogadásokat köthetünk, akár élőben is.

Ami nekünk magyaroknak még fontosabb, hogy az Ivibet lehetőséget nyújt magyar vonatkozású sporteseményekre is fogadni, így kínálatában megtaláljuk a legfontosabbakat, mint például:

 • labdarúgó NB1
 • labdarúgó NB2
 • labdarúgó NB1 női
 • kosárlabda NB1
 • röplabda Extraliga férfiak
 • röplabda Extraliga nők
 • kézilabda NB1
 • vízilabda OB1

A sportágak közti böngészés egyáltalán nem nehézkes és a Keresés funkció is egészen jól működik.

Ivibet keresés

Egy adott sportágon belüli bajnokságra/tornára kattintva elénk tárulnak a fogadási lehetőségek, de nem csak az aktuális meccseket böngészhetjük, hanem a hosszú távra (Outright) vonatkozóakat is. 

Ivibet élő fogadás

Az Ivibet élő fogadás részlegét nagyon egyszerűen megtaláljuk, ugyanis a menüben külön ki van emelve ez a részleg. Ide betérve láthatóak az aktuálisan zajló és fogadható események, de picit lejjebb görgetve megtaláljuk a teljes napi élő fogadás programot.

Az Ivibet élő fogadás segítségével sokkal megfontoltabban játszhatunk, mint például mérkőzés előtt tettük volna azt, mivel láthatjuk a csata alakulását, így bármikor közbe tudunk lépni.

Ivibet élő közvetítés

Az Ivibet élő közvetítés funkciójának köszönhetően egyes sporteseményekre nem csak fogadhatunk élőben, hanem menet közben képet is kapunk a mérkőzésről, videós formátumban. Az élő közvetítés segítségével a live fogadásainkból még többet tudunk kihozni.

Az, hogy egy adott mérkőzésre van élő közvetítés vagy sincs azt onnan tudjuk, hogy a mérkőzéslistában keressük a lejátszás gombbal rendelkezőket. Ahol ez megjelenik, ott rendelkezésünkre áll live streaming is.

Ami remek hír az Ivibetnél, hogy az élő közvetítést akár teljes képernyős módban is használhatjuk.

IviBet élő közvetítés

Fogadás elhelyezése az Ivibet-nél

A fogadás elhelyezése az Ivibet-nél egyáltalán nem igényel extra tudást. Először is válasszuk ki azt a sporteseményt amelyre fogadnánk, és erre kattintva láthatjuk a választható lehetőségeket.

Átböngészhetjük az adott mérkőzés/esemény fogadási kínálatát, és sportág és esemény függő, hogy ez a lista mennyire hosszú.

Rákattintva egy adott fogadási kimenetel nyereményszorzójára a választásunk felkerül fogadószelvényünkre és egy számunkra megfelelő tét megadásával fogadásunkat meg is köthetjük.

Ha egynél több esemény fogadási opciója kerül szelvényünkre, akkor újabb lehetőségekkel találkozhatunk: elhelyezhetünk egyéni vagy többszörös fogadásokat.

A minimális tét 35 Ft az Ivibeten, elhelyezett fogadásainkat pedig akár megoszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel.

A fogadószelvény alsó részén (fogadási beállítások) lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • Bármilyen odds elfogadása.
 • Ne fogadja el az oddsváltozást.
 • Magasabb odds elfogadása.

A sikeresen elhelyezett fogadásokat megtaláljuk a Fogadásaim menüre kattintva (játékosprofil keretén belülről indulva is).

Ivibet odds-ok

Még a szórakozásból játszó sportfogadónak sem mindegy, hogy egy adott fogadással mennyit nyer, ezért fontos megvizsgálnunk az Ivibet sportfogadás részlegén felkínált nyereményszorzók minőségét.

Tesztelésként három különböző sportág mérkőzését választjuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetjük össze a nemzeti sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek oddsaival.

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Az oddsok piacoként és sportáganként is változnak, és sok esetben az irodák a népszerűbb események oddsait felpumpálják, mivel bár kevesebb haszon jár per fogadás, mégis a népszerűség miatt, a volumen miatt kárpótolja a csökkentett margint.

Foci, Dánia: Randers vs Odense (1X2 piac)

 • Ivibet: 1 - 1.77 X - 3.65 2 - 4.30 (92,85% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  1.79 X - 3.65 2 - 4.30 (93,48%)

Kosárlabda, Bulgária: Academic Bultex 99 vs Minyor 2015 (győztes piac)

 • Ivibet: 1 - 1.74 2 - 1.94 (90,98%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.73 2 - 1.88 (89,01%)

Tenisz, ITF Santiago: Fermin Tenti vs Franco Ribero (győztes piac)

 • Ivibet: 1 - 1.69 2 - 1.93 (89,01%)
 • Tippmixpro: 1 - 1.73 2 - 2.01 (92,45%)

Bár nagyon pici (mondhatni jelentéktelen) a minta, a fenti példák alapján nagyjából egyforma minőségű oddsokat kínál úgy az Ivibet, mint a Tippmixpro.

Ivibet Cash Out

Az Ivibet Cash Out funkciójának köszönhetően egy már korábban elhelyezett fogadást lezárhatunk még mielőtt az esemény véget érne.

A szolgáltatás elérhető a Fiókom - Fogadási előzmények menüpontban, vagy a fogadószelvényen a Fogadásaim fülön, a Cash Out pedig lehetséges úgy egyszeri, mint gyűjtő fogadásoknál is.

Az Ivibet nem garantálja, hogy a weboldalukon minden elhelyezett fogadás kifizethető idő előtt, amit egyébként egyik fogadóiroda sem garantál.

Ivibet Előrejelzések

Az Ivibet Előrejelzések részlege úgy működik, mint egy totó játék, csupán annyi különbséggel, hogy a részvétel teljesen ingyenes, nem kell és nincs is lehetőségünk szelvényenként fizetni.

Erre a részlegre betérve a játékosok egy mérkőzéslistát találnak, ezeknél pedig az 1X2 kimenetelre tippelhetünk manuálisan, vagy akár automatikus kitöltést is kérhetünk.

Naponta maximum 1 szelvényt küldhetünk játékba, a promócióban való részvétel feltétele pedig az, hogy az elmúlt 5 nap befizetéseinknek összege elérje a 20 eurót, vagy ennek megfelelő értéket más pénznemben.

Minél jobban teljesítünk annál nagyobb jutalékban részesülhetünk. A telitalálat például 350.000 Ft volt ottjártunkkor.

Ivibet app

Az Ivibet mobilra telepíthető alkalmazását hiába keresik az iOS rendszer felhasználói az App Store-ban, vagy az Android rendszerrel rendelkezők a Google Play Store-ban, ugyanis az Ivibet app egyelőre nem elérhető.

Ettől eltekintve az Ivibet szolgáltatásai alapjáraton problémamentesen igénybe vehető mobiltelefonunk webböngészőjének segítségével. Fogadásokat köthetünk, mérkőzéseket követhetünk élőben, kaszinózhatunk az Ivibet mobilra optimalizált felületén, anélkül, hogy extra applikációkat telepítenénk telefonunkra.

Ivibet kaszinó

Az Ivibet kaszinó részlegén népszerű nyerőgépek, klasszikus játékok és különböző nagyságú jackpot nyeremények várnak ránk.

Az Ivibet számos kiváló szoftverfejlesztő céggel működik együtt annak érdekében, hogy széles választékot kínáljon a játékosok számára. Ezek a szoftverfejlesztők magas minőségű játékokat és innovatív funkciókat biztosítanak a kaszinó számára. Néhány a legjelentősebb szoftverfejlesztő cégek közül:

 • NetEnt
 • Microgaming
 • Pragmatic Play
 • Playtech
 • Relax Gaming

Érdemes néha benézni a kaszinó részleg promóciókat tartalmazó oldalára is, mert ott szerezhetünk tudomást a legújabb akciókról, legyen szó akár befizetési bónuszokról vagy ingyen pörgetésekről.

Ivibet kaszinó

Az Ivibet élő kaszinóban várnak ránk a csínos és az elegáns krupiék, hogy élőben Blackjacket, Rulettet, Baccaratot vagy akár Sic Bo-t játsszunk.

Működési engedélyek

Az Ivibet weboldal üzemeltetője a Costa Rica-i vállalat, a Chestoption Sociedad De Responsabilidad Limitada.

Bár az Ivibet weboldalán nincs feltüntetve, a fogadóiroda a TechSolutions Group N.V. része, mely a Curaçao-i Szerencsejáték Hatóság által kiadott működési engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. A vállalat pénzügyi részlegét az Európai Unió tagállamában, a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited intézi.

Ivibet alternatív cím

Bizonyos országok korlátozzák, hogy egy adott online szolgáltatás elérhető legyen az adott régióban vagy sem. 

Az Ivibet bár nem rendelkezik EU-s működési engedéllyel, a pénzügyi részlegét egy EU-s tagállamból (Ciprusból) intézi, ez pedig ad némi biztonságot.

Azokban az országokban/régiókban ahol korlátozzák az Ivibet elérhetőségét, ott alternatív megoldásokat alkalmaznak, ilyenek például a folyamatosan változó, alternatív linkek. Ezek által az Ivibet felülete elérhetővé válik, és a játékosok továbbra is igénybe veheti az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

IVIBET BELÉPÉS

Nem elérhető az Ivibet weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

Ivibet ügyfélszolgálata

Amennyiben gondunk akadna az Ivibet irodánál, akkor az ügyfélszolgálatukhoz fordulhatunk, amely bármikor (24/7) rendelkezésünk áll.

Sajnos nem rendelkeznek magyar ügyfélszolgálattal, viszont a jól megfogalmazott (és lefordított) kérdéseinkre választ kaphatunk több módon is:

Ivibet gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem az Ivibet-től?

A kifizetés ideje függ a használt fizetési metódustól. Bizonyos esetekben a kifizetés feldolgozásától számítva ez lehet pár óra (elektronikus pénztárcák), vagy akár pár munkanap (banki átutalás).

Fontos, hogy kifizetésnél azt a nyereményigénylési eszközt válasszuk amit a befizetésnél is használtunk (amennyiben erre lehetőség van).

Ugyancsak fennakadást szokott jelenteni az első kifizetésnél a számla hitelesítésének hiánya. Ez fogadóirodánként változik, hogy ki mikor igényeli ezt, ha kérik egyáltalán.

Fogadhatunk magyar labdarúgó NB1-re az Ivibet-nél?

Igen, erre is van lehetőség az Ivibet fogadóirodánál, sőt mi több, még labdarúgó NB2-es meccsekre, női és férfi röplabda magyar bajnokikra is fogadhatunk egyebek közt.

A sportfogadás részlegen kattints a Labdarúgásra, keresd a Magyarország részleget, majd arra kattintva látható az aktuálisan elérhető fogadási kínálat.

Kell adót fizetnem Ivibet nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így az Ivibet-nél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig az Ivibet számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Ivibet vélemények és értékelések

vmlinuz
vmlinuz
2024 jún 17. 10:43
Karola
Karola
2023 nov 24. 11:31
Milán
Milán
2023 nov 23. 13:00

Ivibet hírek és cikkek

Ivibet bónuszok

100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig

Regisztrálj és használd ki az akár 52.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt sportfogadás esetén az ivibet fogadóirodánál.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

50%-os befizetési bónusz 40.000 Ft-ig az EURO 2024 alatt

Az Ivibet fogadóirodánál a második befizetésedkor kockázatmentes fogadás vár a 2024-es foci-Eb eseményeire.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

100%-os foci-Eb befizetési bónusz 75.000 Ft-ig

Az Ivibet fogadóirodánál az első befizetésedkor kockázatmentes fogadás vár a 2024-es foci-Eb eseményeire.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org