A magyar nyelven is elérhető Sportaza irodánál nem csak a klasszikus sportfogadást találjuk, hanem akár virtuális sportokra helyezhetünk el kisebb nagyobb tétet, de akár lóversenyekre is tippelhetünk.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Sportaza bónusz

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Sportaza fogadóirodánál.

Regisztrálj most Részvételi feltételek
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  50 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2019
 • Működési engedély
  Curaçao
 • Ügyfélszolgálat
  3.00
 • Felület
  3.00
 • Megbízhatóság
  3.00
 • Odds-ok
  3.00
 • Kínálat
  3.00
 • Kifizetés gyorsasága
  3.00
 • Befizetés egyszerűsége
  3.00
 • Élő fogadás
  3.00
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard
 • Minimum befizetés
  Visa
  5000 Ft
  MasterCard
  5000 Ft
  SkrillSkrill
  5000 Ft
  NetellerNeteller
  5000 Ft
  paysafecardpaysafecard
  5000 Ft
  Bitcoin
  5000 Ft
  Ethereum
  5000 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

Sportaza útmutató

A Sportaza azon szolgáltatók közé tartozik, mely a világ online sportfogadás piacán bár nem szerepel a népszerűek között, mégis egy alternatívát jelent azok számára akiknél szűkül a kör, vagy valami másra vágynak.

Egy kellemes megjelenésű, átlátható, magyar nyelven is elérhető weboldallal vár bennünket a Sportaza, ahol egyszerűen navigálhatunk a szolgáltatások között, és nem jelent gondot megtalálni egy keresett sporteseményt sem.

A Sportaza szolgáltatásai között a sportfogadás mellett, kaszinó, élő kaszinó, virtuális sportfogadás, lóverseny fogadás és akár totó játék is vár ránk.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Sportaza szolgáltatásait, előnyeit, hátrányait, megvizsgáljuk az oddsaik minőségét, és segítünk a számlanyitásban is.

Sportaza előnyei és hátrányai

Egy nagy előnye a Sportaza fogadóirodának a magyar kezelőfelület, amely főleg azon személyeknek fontos akik kevésbé tudnak például angolul.

Egy másik előnye, hogy a játékosok nem csak regisztrációkor részesülnek különböző bónuszokban, hanem a későbbiekben is szerezhetnek extra jutalmakat, részt vehetnek versenyeken stb.

Ugyancsak előnyként említhetjük a bőséges hosszú távú fogadási lehetőségeket. Míg egyes irodáknál csak a bajnokságok győztesére fogadhatunk, hosszú távon, addig a Sportaza-nél ennél sokkal gazdagabb a felhozatal. Az angol Premier League esetén például akár arra is tétet helyezhetünk el, hogy melyik csapat végez előrébb (egymás elleni vetélkedő).

A Sportaza követi a szerencsejátékipar folyamatos fejlődését, így akár Fogadáskészítő által is felépíthetjük szelvényeinket.

A Sportaza fogadóiroda hátránya, hogy bár magyarul böngészhetjük a weboldalt, sajnos ha gondunk van, akkor csak angolul kommunikálhatunk velük, ugyanis nincs magyar ügyfélszolgálatuk.

Sportaza regisztráció

Amennyiben regisztrálni szeretnénk egy számlát a Sportaza fogadóirodánál, akkor keressük és kattintsunk a Regisztráció gombra, a megjelenő ablakban pedig előbb kiválaszthatunk egy számunkra kedvező üdvözlő bónuszt.

Sportaza regisztrációs bónuszok

Következő ablakban e-mail cím, felhasználónév és egy jelszó megadására lesz szükség, majd a végén el kell fogadnunk az Általános Szerződési Feltételeket. Ugyanitt igényelhetünk hírlevelet mely által értesítenek a Sportaza legfrissebb ajánlatairól, bónuszairól.

Amennyiben rendelkezünk egy Sportaza promóciós kóddal, akkor ennél a lépésnél adhatjuk azt meg.

Sportaza regisztráció

Következő lépésnél személyes adatokkal kell kitöltenünk a megjelenő űrlapot.

FONTOS tudni, hogy ékezeteket ne használjunk, mert hibát fog kiadni (Gábor = Gabor).

Sportaza regisztrációs űrlap

Ha mindent jól csináltunk, akkor már jöhet a következő lépés, a számlánk feltöltése.

A regisztrációnál megadott e-mailre kapunk egy üdvözlő levelet, viszont nem szükséges külön a számlát aktiválni, vagy hasonló.

Hasznos tanács!
Mivel a jelenlegi cikkben egy olyan fogadóirodáról van szó, mely nem rendelkezik EU-s tagállamban szerzett engedéllyel, ezért fokozott figyelmet igényel használata.
Javasoljuk, hogy csak a minimális összegekkel töltsd fel számlád, és nagyobb nyeremény megszerzése után mielőbb igényeld annak kifizetését. Egyenlegeden csak akkora összeg szerepeljen amennyit erre a szórakozási formára szántál.

Sportaza regisztrációs bónuszok

A Sportaza fogadóirodánál az új játékosok általában üdvözlő bónuszokban részesülhetnek, amennyiben teljesítik a kiírt feltételeket/követelményeket.

A legfrissebb Sportaza bónuszokat megtaláljátok a jelen oldalon is. A cikk felső részén általában a kiemelt regisztrációs bónuszukat, míg a lap alján az aktuális további bónuszszerzési lehetőséget közöljük.

A Sportaza-nél az új játékosok akár egy 35,000 Ft értékű 100%-os befizetési bónuszban részesülhetnek a sportfogadás részlegen.

Sportaza promóciós kód

Jelen pillanatban nincs tudomásunk egy külön Sportaza promóciós kódról, de amennyiben te rendelkezel hasonlóval, akkor a regisztrációs folyamat első lépésénél adhatod ezt meg.

Sportaza belépés

A Sportaza-re való regisztrálás után elméletileg automatikusan bejelentkezve maradunk számlánkon, de nem árt tudni, hogy hogyan működik a belépés ennél a fogadóirodánál, ami egyébként semmivel sem különbözik a több fogadóirodánál használt metódustól.

Keressük meg és kattintsunk a Bejelentkezésre gombra. A regisztrációnál megadott felhasználónév és jelszó segítségével tudunk belépni Sportaza számlánkra.

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor természetesen kérhetünk emlékeztetőt, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldenek.

Sportaza befizetés és kifizetés

Ahhoz, hogy valós pénzzel tudjunk játszani a Sportaza fogadóirodánál újonnan vagy akár már korábban nyitott számlánkat előbb fel kell töltenünk legalább egy minimális összeggel. A kezdőbónuszok igénybevételekor a felhasználási feltételekben találjuk, hogy mennyi a minimum összeg, annak érdekében, hogy megkaphassuk az adott bónuszt. Ha részesülni szeretnénk benne, akkor ezekkel jó naprakészen lenni.

A Sportaza-nél szerencsére nagyon sok feltöltési mód közül választhatunk, így ha valamelyik nem működik, vagy számunkra nem megoldható az adott fizetőeszköz használata, akkor nagy valószínűséggel találunk olyan lehetőséget mely által feltölthetjük számlánkat.

Ajánlott befizetési módok a Sportaza-nél:

Az ajánlottakon kívül lehetőségünk van különböző kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin stb.) által is pénzt befizetni Sportaza számlánkra, sőt akár vásárolhatunk is kriptovalutát a MoonPay szolgáltató által. A minimum befizetés utóbbi esetében 15.000 Ft.

Sportaza fizetőeszközök

A befizetési minimum és maximum összegek a választott fizetőeszköztől függnek. Hagyományos fizetőeszközök (bankkártya, Skrill, paysafecard stb.) és a kriptovaluták java részénél a minimum befizetendő összeg 5000 Ft, Bitcoin-nal több, 9000 Ft.

Kifizetésnél ugyanazt a fizető metódust kell választanunk amit a befizetésnél használtunk, amennyiben erre van lehetőség. Aki például paysafercard által fizet be, annak lehetősége van banki átutalás által kikérnie nyereményét.

Sportaza ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy a Sportaza megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Ezen iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt igényelik. Az ügyfélazonosítás aktuális státuszát ellenőrizni is tudjuk, ha a játékosprofilnál rámegyünk a Személyazonosság megerősítése részlegre.

Sportaza sportfogadás

A Sportaza sportfogadás részlegén rengeteg sportágat találunk amelyekre kisebb-nagyobb téttel fogadhatunk, a népszerű bajnokságok külön ki vannak emelve Népszerű ligák címszó alatt.

A népszerű sportágakon (pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda) kívül találunk kevésbé populárisakat is, mint a floorball vagy a padel.

Nem utolsó sorban az e-sportokra is külön odafigyelnek a Sportaza-nél: egyebek közt League of Legends, Counter-Strike, Warcraft 3 fogadásokat köthetünk, akár élőben is.

Ami nekünk magyaroknak még fontosabb, hogy a Sportaza lehetőséget nyújt magyar vonatkozású sporteseményekre is fogadni, így kínálatában megtaláljuk a legfontosabbakat, mint például:

 • labdarúgás NB1
 • labdarúgás Magyar Kupa
 • labdarúgás NB2
 • kosárlabda NB1 férfiak
 • kosárlabda NB1 nők
 • röplabda Extraliga férfiak
 • röplabda Extraliga nők
 • kézilabda NB1
 • vízilabda OB1

A sportágak közti böngészés egyáltalán nem nehézkes és a Keresés funkció is egészen jól működik.

Egy adott sportágon belüli bajnokságra/tornára kattintva elénk tárulnak a fogadási lehetőségek, de nem csak az aktuális meccseket böngészhetjük, hanem a hosszú távra vonatkozókat is. 

Sportaza élő fogadás

A Sportaza élő fogadás részlegét nagyon egyszerűen megtaláljuk, ugyanis a menüben külön ki van emelve ez a részleg. Ide betérve látható az aktuálisan zajló és fogadható események.

A Sportaza élő fogadás segítségével sokkal megfontoltabban játszhatunk, mint például mérkőzés előtt tettük volna azt, mivel láthatjuk a csata alakulását, így bármikor közbe tudunk lépni.

Saját kedvenc listát alakíthatunk ki az Sportaza élő fogadás részlegén, ahova betérve az általunk preferált sportesemények szerepelnek.

Sportaza élő közvetítés

A Sportaza élő közvetítés funkciójának köszönhetően egyes sporteseményekre nem csak fogadhatunk élőben, hanem menet közben képet is kapunk a mérkőzésről, videós formátumban. Az élő közvetítés segítségével a live fogadásainkból még többet tudunk kihozni.

Ahhoz, hogy az elérhető élő közvetítéseket láthassuk az élő fogadás részlegen kapcsoljuk be a Streaming szűrést (lista fölött Streaming felirat, mellette egy TV ikon). Ezáltal csak azokat látjuk a listában amelyek élő közvetítéssel is rendelkeznek.

Ami remek hír a Sportaza-nél, hogy az élő közvetítést akár teljes képernyős módban is használhatjuk.

FEZbet live streaming

Fogadás elhelyezése a Sportaza-nél

A fogadás elhelyezése a Sportaza irodánál egyáltalán nem igényel extra tudást. Először is válasszuk ki azt a sporteseményt amelyre fogadnánk, és erre kattintva láthatjuk a választható lehetőségeket.

Átböngészhetjük az adott mérkőzés/esemény fogadási kínálatát, és sportág és esemény függő, hogy ez a lista mennyire hosszú.

Rákattintva egy adott fogadási kimenetel nyereményszorzójára a választásunk felkerül fogadószelvényünkre és egy számunkra megfelelő tét megadásával fogadásunkat meg is köthetjük.

Sportaza fogadószelvény

Ha egynél több esemény fogadási opciója kerül szelvényünkre, akkor újabb lehetőségekkel találkozhatunk: elhelyezhetünk egyszeri, többszörös vagy akár rendszer fogadásokat is.

A minimális tét 50 Ft a Sportaza-nél bármilyen módon (egyszeri, rendszer stb.) is játszanánk.

A fogadószelvény alsó részén (fogadási beállítások) lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • Összes szorzó változás elfogadása.
 • Magasabb szorzó elfogadása.
 • Mindig pontosítást igényeljen.

A sikeresen elhelyezett fogadásokat megtaláljuk a Fogadásaim menüre kattintva.

Sportaza odds-ok

Még a szórakozásból játszó sportfogadónak sem mindegy, hogy egy adott fogadással mennyit nyer, ezért fontos megvizsgálnunk a Sportaza sportfogadás részlegén felkínált nyereményszorzók minőségét.

Tesztelésként három különböző sportág mérkőzését választjuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetjük össze a nemzeti sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek oddsaival.

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Az oddsok piacoként és sportáganként is változnak, és sok esetben az irodák a népszerűbb események oddsait felpumpálják, mivel bár kevesebb haszon jár per fogadás, mégis a népszerűség miatt, a volumen miatt kárpótolja a csökkentett margint.

Foci, Belgium: Anderlecht vs Cercle Bruges (1X2 piac)

 • Sportaza: 1 - 1.96 X - 3.60 2 - 3.66 (93,88% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 - 1.85 X - 3.50 2 - 3.60 (89,60%)

Kosárlabda, Horvátország: Cibona vs Dubrava Zagreb (győztes piac)

 • Sportaza: 1 - 1.62 2 - 2.20 (92,82%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.55 2 - 2.15 (88,97%)

Tenisz, ATP Challenger Ostrava: Manuel Guinard vs Enzo Couacaud (győztes piac)

 • Sportaza: 1 - 2.42 2 - 1.50 (92,01%)
 • Tippmixpro: 1 - 2.48 2 - 1.49 (92,56%)

Bár nagyon pici (mondhatni jelentéktelen) a minta, a fenti példák alapján nagyjából egyforma minőségű oddsokat kínál úgy a Sportaza, mint a Tippmixpro. A belga foci meccset például sokkal jobban megéri megjátszani a Sportaza-nél, de ez elmondható a horvát kosárlabda bajnokiról is.

Sportaza Fogadáskészítő

A Sportaza Fogadáskészítő segítségével egy mérkőzés keretén belül egy és ugyanazon szelvényen több fogadási típust elhelyezhetünk, amennyiben ezek nem mondanak egymásnak ellent. Nyilván nem tudunk egy szelvényen fogadást elhelyezni arra, hogy egy csapat nyer és ugyanazon egy másik opcióként az ellenfél csapat győzelmét megjátszani (hacsak nem duplaeséllyel játszunk).

Az, hogy egy adott sporteseménynél van fogadásépítő vagy nincs azt a fogadási kínálatban a FOGADÁSKÉSZÍTŐ felirat jelenlétéről vagy hiányáról tudjuk.

Sportaza fogadáskészítő

Válasszuk ki a számunkra megfelelő kombinációt, ezek pedig automatikusan felkerülnek fogadószelvényünkre.

A Sportaza fogadáskészítővel készült szelvény esetén is a minimum tét 50 Ft.

Sportaza fogadáskészítős szelvény
.

Sportaza megnövelt nyereményszorzók

A Sportaza megnövelt szorzóinak köszönhetően egyes sporteseményeknél nagyobb profitra tehetünk szert.

Keressük a kínálatukban azon eseményeket amelyeknél egy piros felfele mutató ikon található, ez pedig azt jelzi, hogy az adott meccsnél találunk megnövelt szorzós fogadási lehetőséget.

Sportaza megnövelt nyereményszorzók

Sportaza virtuális sportfogadás

A Sportaza fogadóiroda egyik különössége, hogy rendelkezik virtuális sportokra vonatkozó fogadási részleggel is.

Sportaza virtuális sportfogadás

A más helyeken V-sportként emlegetett részleg a 2020-as évektől egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főleg a mérkőzések gyors lebonyolítása miatt.

A Sportaza virtuális sportokra való fogadás részlegen több sportág közül választhatunk, és csak, hogy egy párat említsünk:

 • VF-Bundesliga
 • V-League
 • V-World Cup
 • V-Euro
 • V-Bajnokok Ligája
 • Virtual NBA
 • V-Dogs

Sportaza Totó

A Sportaza Totó részlege úgy működik, mint a hagyományos totó játék, annyi különbséggel, hogy a listán 10 esemény szerepel a magyar játékosok számára megszokott klasszikus 13+1 helyett.

Sportaza Totó

Sportaza app

A Sportaza mobilra telepíthető alkalmazását hiába keresik az iOS rendszer felhasználói az App Store-ban, vagy az Android rendszerrel rendelkezők a Google Play Store-ban, ugyanis a Sportaza app egyelőre nem elérhető.

Ettől eltekintve a Sportaza szolgáltatásai alapjáraton problémamentesen igénybe vehető mobiltelefonunk webböngészőjének segítségével. Fogadásokat köthetünk, mérkőzéseket követhetünk élőben, kaszinózhatunk a Sportaza mobilra optimalizált felületén, anélkül, hogy extra applikációkat telepítenénk telefonunkra.

Sportaza kaszinó

A Sportaza kaszinó részlegén népszerű nyerőgépek, klasszikus játékok és különböző nagyságú jackpot nyeremények várnak ránk.

Sportaza kaszinó

A Sportaza számos kiváló szoftverfejlesztő céggel működik együtt annak érdekében, hogy széles választékot kínáljon a játékosok számára. Ezek a szoftverfejlesztők magas minőségű játékokat és innovatív funkciókat biztosítanak a kaszinó számára. Néhány a legjelentősebb szoftverfejlesztő cégek közül:

 • NetEnt
 • Microgaming
 • Pragmatic Live
 • Playtech
 • Relax Gaming

Érdemes néha benézni a kaszinó részleg promóciókat tartalmazó oldalára is, mert ott szerezhetünk tudomást a legújabb akciókról, legyen szó akár befizetési bónuszokról vagy ingyen pörgetésekről.

A Sportaza élő kaszinóban várnak ránk a csínos és az elegáns krupiék, hogy élőben Blackjacket, Rulettet, Baccaratot vagy akár Sic Bo-t játsszunk.

Működési engedélyek

A Sportaza weboldalt működtető Rabidi N.V. a Curaçao-i Szerencsejáték Hatóság által kiadott működési engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll.

Engedélyszámuk: OGL/2023/103/0067.

A vállalat pénzügyi részlegét az Európai Unió tagállamában, a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited intézi.

Sportaza alternatív cím

Bizonyos országok korlátozzák, hogy egy adott online szolgáltatás elérhető legyen az adott régióban vagy sem. 

A Sportaza bár nem rendelkezik EU-s működési engedéllyel, a pénzügyi részlegét egy EU-s tagállamból (Ciprusból) intézi, ez pedig ad némi biztonságot.

Azokban az országokban/régiókban ahol korlátozzák a Sportaza elérhetőségét, ott alternatív megoldásokat alkalmaznak, ilyenek például a folyamatosan változó, alternatív linkek. Ezek által a Sportaza felülete elérhetővé válik, és a játékosok továbbra is igénybe veheti az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

Sportaza BELÉPÉS

Nem elérhető a Sportaza weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

Sportaza ügyfélszolgálata

Amennyiben gondunk akadna a Sportaza irodánál, akkor az ügyfélszolgálatukhoz fordulhatunk, amely bármikor (24/7) rendelkezésünk áll.

Sajnos nem rendelkeznek magyar ügyfélszolgálattal, viszont a jól megfogalmazott (és lefordított) kérdéseinkre választ kaphatunk több módon is:

Mindenekelőtt viszont érdemes áttekinteni a GYIK részlegüket, ahol egy jó pár kérdést már előre megválaszolnak.

Sportaza gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem a Sportaza-tól?

A kifizetés ideje függ a használt fizetési metódustól. Bizonyos esetekben a kifizetés feldolgozásától számítva ez lehet pár óra (elektronikus pénztárcák), vagy akár pár munkanap (banki átutalás).

Fontos, hogy kifizetésnél azt a nyereményigénylési eszközt válasszuk amit a befizetésnél is használtunk (amennyiben erre lehetőség van).

Ugyancsak fennakadást szokott jelenteni az első kifizetésnél a számla hitelesítésének hiánya. Ez fogadóirodánként változik, hogy ki mikor igényeli ezt, ha kérik egyáltalán.

Fogadhatunk magyar labdarúgó NB1-re a Sportaza-nál?

Igen, erre is van lehetőség a Sportaza fogadóirodánál, sőt mi több, még labdarúgó NB2-es meccsekre, női és férfi röplabda magyar bajnokikra is fogadhatunk egyebek közt.

A sportfogadás részlegen kattints a Labdarúgásra, keresd a Magyarország részleget, majd arra kattintva látható az aktuálisan elérhető fogadási kínálat.

Kell adót fizetnem Sportaza nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a Sportaza-nél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a Sportaza számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Sportaza vélemények és értékelések

Milán
Milán
2024 márc 27. 07:39

Sportaza bónuszok

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Sportaza fogadóirodánál.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org