TippmixPro


3.48 az 5-ből, 43 szavazat alapján

A magyar online fogadóiroda felülete 2013 nyarán kezdte meg működését. Kínálatukban megtaláljuk a népszerű sportágak rangosabb bajnokságait, s bizonyos sporteseményeket élőben követhetünk, melyekre természetesen fogadhatunk is.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  100 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2013
 • Működési engedély
  Magyarország
 • Ügyfélszolgálat
  3.51
 • Felület
  2.88
 • Megbízhatóság
  4.16
 • Odds-ok
  2.33
 • Kínálat
  2.65
 • Kifizetés gyorsasága
  4.02
 • Befizetés egyszerűsége
  4.42
 • Élő fogadás
  2.19
 • Fizetési lehetőségek
 • Minimum befizetés
  Visa
  500 Ft
  Visa Electron
  500 Ft
  MasterCard
  500 Ft
  Banki utalás
  500 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  nincs

TippmixPro útmutató

TippmixPro regisztráció

A regisztráció folyamata három lépésből áll, melynek első fázisa a belépési adatok megadása. Felhasználónevet és jelszót kell választanunk, illetve megadni egy aktív e-mail címet, ahová majd az aktiváló üzenetet kapjuk.
Következő oldalon az okmányadatokra jutunk. Itt három típus közül lehet választani: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél. Tanácsos előtte a választott dokumentum lejárati dátumát megnézni, mert a rendszer automatikusan ellenőrzi a megadott adatok hitelességét. Két felületen keresztül történik adataink megadása. Az adatok megadásakor fényképes segédletet is  kapunk, minden egyes pontra kattintva (születési hely, okmányazonosító szám stb.) megjelenik egy kis kép az adott okmányunkról, ahol kiemelve és bekeretezve jelzik, hogy mely adatokat kell beírnunk.
Nagyon fontos, hogy pontosan adjuk meg az információkat, ugyanis egyetlen hiba és máris sikertelen a regisztráció (többszöri malőr esetén pedig a rendszer kizár). Ilyen probléma lehet a születési helynél, hogy nem elég beírni például azt, hogy Szeged. Utána kell írni zárójelben azt is, hogy Magyarország.
Ha mégsem sikerülne a regisztráció elsőre, bátran írjatok az ügyfélszolgálatnak, mert rövid időn belül válaszolnak (legalábbis mi ezt tapasztaltuk).

Be- és kifizetés

Sikeres regisztráció után az oldalra belépve rögtön felkínálja a lehetőséget a befizetésre a TippmixPro. Többféle mód közül választhatunk: banki átutalás, bankkártyás utalás (OTP és K&H), PayPal és MCOM (ez egy SMS-ben történő számlafeltöltés). A bankkártyás utalás esetén gyorsan átirányít egy biztonsági felületre, ahol a kártyánk adatainak megadásával egy percen belül már a számlákon is lehet az összeg. A regisztráció során megadott bankszámlaszámra utalhatjuk ki a kívánt összeget, mely pár munkanapon belül meg is érkezik.

A TippmixPro fogadási kínálata és felülete

A zöldes-fekete háttérszínt fehérrel törték meg, ezzel kiemelve a fogadási ajánlatokat. Jó ötlet volt, mert így élénken látszik számunkra a különböző sportesemények felhozatala.
A sportfogadás menüpontra kattintva elénk tárul a sportágak kínálata. Népszerűségi sorrendbe téve, rögtön a labdarúgással kezd, aztán tenisz és kosárlabda következik. Fontos megemlíteni, hogy kiemelt helyen szerepelnek a legnépszerűbb bajnokságok, így nem kell bajlódnia annak sem, aki csak a La Liga vagy a Premier League mérkőzéseire fogadna. Szintén a pozitívumok közé sorolható, hogy az összes hosszútávú fogadás megtalálható egy helyen, viszont nincsen „kedvencek” szekció, ahová az általunk preferált bajnokságokat gyűjthetnénk. A kisebb ligáknál többségében csak pár opcióból választhatunk, de egy nagyobb bajnokság esetében már gólok számától kezdve, félidős eredményeken át, egészen az ázsiai hendikepig mindenre tippelhetünk. Kis hiányérzetünk azonban lehet még így is, mivel a gólszerzők és a büntetőlapok nincsenek a kínálatban.
Az oddsok (nyereményszorzók) tekintetében elmaradnak a nemzetközi szinttől, ami miatt fontos hátrányba kerülnek a többiekkel szemben, hisz nem mindegy, hogy ugyanazon esemény kimenetelével mennyit nyerhetünk. Az ajánlatokat összehasonlítva lényeges különbségek léteznek.

Hogyan fogadj a TippmixPrón?

Az oldalra regisztrálók számára a legfontosabb a gyors és hatékony fogadás. Kiválasztott eseményünk és számunkra megfelelő tippünk egyből a fogadószelvényre kerül, mely a weboldal jobb oldalán található. Egy esemény esetén egyes kötést (single fogadást) kínál fel, míg több tippet kiválasztva „többes kötést”, azaz kombinációt. Itt különböző lehetőségek tárulnak elénk. A Tippmixről már megszokott 3/4 vagy 4/5 mellett a Lucky-n át, szinte mindenféle variációt megfogadhatunk. A fogadásra szánt összeg megadása után a "Fogadás most" gombra kattintván egy újabb felületre jutunk, ahol még utoljára megerősíthetjük a tippünket. Ez abból a szempontból is jó, hogy még egyszer átnézhetjük, hogy mire tettünk! 
A hagyományos mérkőzés előtti fogadáson kívül élőben is elhelyezhetünk tétet egy kívánt eseményre.

A minimum tét a TippmixPrónál 100 Forint!
A maximálisan nyerhető összeg egy fogadás által: 1 000 000 Forint!

Promók

A „Promó” menügombra kattintván találjuk az aktuális ajánlatokat. Az archív tárból lehívhatjuk a már véget ért promóciókat, míg az aktuálisból megtudhatjuk az épp frisseket. Ez általában egy ajánlat, mely hetekig/hónapokig érvényes. 

TippmixPro mobil és tablet

Applikációk terén nem áll jól a Tippmixpro, mivel nem rendelkeznek ilyennel, cserébe van mobilra és tabletre optimalizált felületük. A mobilos felület gyorsan és hatékonyan működik. Pozitívumként kiemelendő, hogy az élő fogadási piacot előtérbe helyezik, ezzel megkönnyítve a gyors tippelést. Útmutatót és segítséget is biztosítanak, hogy könnyebben megértsük a rendszert. Szelvényünk jól láthatóan helyezkedik el, folyamatosan frissülve amint új tippet adunk hozzá. Könnyedén be és kifizethetünk az oldalra, megnézhetjük eddigi tranzakcióinkat, illetve személyes adatainkat módosíthatjuk. A felületre tehát panasz nem lehet, hatékonyan működik, mi teszteltük wifi és mobilnettel is, egyik esetében sem volt kifogás a sebesség szempontjából.

Ügyfélszolgálat

Élő chattel nem rendelkeznek, viszont telefonon a nap 16 órájában (reggel 7-től egészen 23 óráig) elérhetőek, illetve elektronikus levél által is lehet őket "zaklatni". A válaszidő teljesen rendben van (nekünk 15 perc alatt válaszoltak).

TippmixPro vélemények és értékelések