A hagyományos sport mellett a magyar nyelven elérhető Zulabet szolgáltatásaiban megtaláljuk az egyre népszerűbb virtuális sportokra való fogadási lehetőségeket is.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  50 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2019
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.00
 • Felület
  2.50
 • Megbízhatóság
  3.00
 • Odds-ok
  3.00
 • Kínálat
  2.50
 • Kifizetés gyorsasága
  2.50
 • Befizetés egyszerűsége
  2.50
 • Élő fogadás
  3.00
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard MuchBetter
 • Minimum befizetés
  Visa
  5000 Ft
  MasterCard
  5000 Ft
  SkrillSkrill
  5000 Ft
  NetellerNeteller
  5000 Ft
  paysafecardpaysafecard
  5000 Ft
  MuchBetterMuchBetter
  5000 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
  -
 • Élő chat
  van

Zulabet útmutató

A Zulabet weboldalt működtető vállalat, a Máltán bejegyzett Maltix Limited, akinek EU-ban érvényes máltai engedélye van arra, hogy szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtson Európa-szerte. Ugyanezen cégcsoporthoz tartozik még a Betinia és a Campobet is.

Az előző két bukmékerhez képest ami extra a Zulabetnél, az a virtuális sportokra való fogadási lehetőség.

A virtuális sportokon kívül mérkőzés előtti és élő sportfogadás, hagyományos kaszinó és élő kaszinó is rendelkezésre áll a Zulabetnél.

Megjelenés (design) szempontjából valahol a Betinia és a Campobet között helyezkedik el, de ízlések és pofonok.

A felhasználók számos be- és ki-fizetési mód közül választhatnak a Zulabetnél, melyekről több infót tovább olvasva tudhatsz meg.

Zulabet előnyei és hátrányai

Amint a bevezetőben is írtuk, az egyik előnye, hogy náluk virtuális sportokra is lehet fogadni, ami nem minden bukmékernél áll rendelkezésre. Ez a fogadási forma egyre népszerűbbé vált az utóbbi időkben.

A magyar kezelőfelület talán a legnagyobb előny, mivel a játékban való részvételért nem szükséges egy idegen nyelv ismerete (nyilván attól még tudhatunk külföldiül).

Azonos a bónuszrendszer a Campobet-tel és a Betiniával is, emiatt a Zulabetre regisztrálok is számos promócióból vehetik ki részüket, és nem csak első befizetésnél, hanem a későbbiekben is.

A játékosaink visszajelzése alapján ami hátrányos náluk az a lassabb kifizetés. Ami megvalósul, de nem olyan gyorsan, mint amilyennel megszoktattak a világ megnagyobbjai.

Zulabet regisztráció

Amennyiben ki szeretnénk próbálni a Zulabet által nyújtott szolgáltatásokat, akkor a bukméker főoldalán a Regisztráció gombra kattintva kezdhetjük el a belépési folyamatot, első lépésként meg kiválaszthatjuk, hogy mely regisztrációs bónuszban szeretnénk részesülni, megadhatunk egy promókódot amennyiben rendelkezünk ilyesmivel, de akár bónusz nélkül is csatlakozhatunk.

Zulabet regisztráció

A bónusz kiválasztása vagy hanyagolása után a regisztráció két lépésben történik.

Első lépésnél meg kell adni az alábbiakat:

 • e-mail cím
 • felhasználónév
 • jelszó

Végül pedig ki kell jelölni azon mezőket, mellyel elfogadjuk a részvételi feltételeket, valamint igényelhetünk hírlevelet a legfrissebb ajánlatokról.

Zulabet regisztráció2

Második lépésnél név (figyelni kell mert ékezeteket nem enged, például Gábort így kell írni: Gabor), születési dátum (nap-hónap-év), ország, pénznem (HUF vagy EUR), irányítószám, város, cím, telefonszám, végül nem kiválasztásával és a Fiók létrehozása gombra kattintással már gyakorlatilag meg is van a nagyobb feladat, és közelebb állunk ahhoz, hogy a Zulabeten játszhassunk.

Zulabet regisztráció 1

Zulabet regisztrációs bónuszok

Az újonnan regisztráló Zulabet játékosok több lehetőség közül választhatnak számlájuk megnyitásakor, köztük pedig szerepel egy 100%-os bónusz sportfogadásra, amely akár 35.000 Ft-ot is jelenthet.

Az új játékosokra vonatkozó bónuszokon kívül érdemes követni a Zulabet promóciókat tartalmazó oldalát is, mert számtalan ajánlattal jelentkeznek, legyen szó heti cashbackről, növelt szorzókról vagy akár sport jackpotokról, sőt egy egészen komoly hűségprogram is fut náluk.

Zulabet befizetés és kifizetés

A Zulabetnél egyszerű és gyors befizetési módok közül választhatunk, mint például:

A különböző korlátozások miatt a bankkártyás befizetés a Zulabetnél is kérdéses. Egy próbát talán megér.

Bármelyik befizetési eszközt is választanánk tudni kell, hogy a minimum összeg fix: 5000 Ft.

Kifizetésnél a Zulabet az alábbi lehetőségeket kínálja:

 • bankkártyás kifizetés (Visa, Mastercard)
 • elektronikus pénztárcák (Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller)
 • banki átutalás
 • Jeton
 • MiFinity
 • MuchBetter

Láthatjuk, hogy a paysafecardot a Zulabetnél is csak befizetésre használhatjuk, a szerzett nyereményt ily módon viszont banki átutalás által kérhetjük ki.

A nyereményigénylésnél is az alsó határ 5000 Ft, és nem számolnak fel kezelési költségeket.

Érvényes a Zulabetnél is az a szabály, hogy kifizetésnél azt a fizetési módot választhatjuk, amelyet számlánk feltöltésekor használtunk. Tehát, ha például Skrillel fizettünk be, akkor Skrillre igényelhetjük a nyereményünket.

Zulabet ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy a Zulabet megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Ezen iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt igényelik, és a szabályzatuk szerint 30 napunk van rá, hogy a bekért dokumentumokat biztosítsuk számukra.

Bármikor ellenőrizhetjük, ha aktuális az ügyfélazonosítási folyamat. Ehhez bejelentkezés után kattintsunk a profilnál a Profil ellenőrzése menüre.

Zulabet belépés

Amennyiben a regisztrációs folyamatot elvégeztük, akkor automatikusan bejelentkezve marad a számlánk, és egyből igénybe vehetőek a rendelkezésünkre álló szolgáltatások.

Zulabet számlánkra belépni a főoldalon tudunk ha a Belépés gombra kattintunk. Itt mindössze a regisztrációnál választott felhasználónevünket és a jelszót kell megadni.

A felhasználó megadásakor arra lettünk figyelmesek, hogy bár regisztrációnál kis betűkkel írtuk a felhasználónevet, a Zulabet nem tesz különbséget és egységesen nagy betűkkel kezeli (pl. tesztreg = TESZTREG). Ennek egyébként nincs nagy jelentősége, bárhogy is írjuk be tudunk lépni.

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor a regisztrációnál megadott e-mail címre kérhetünk jelszóemlékeztetőt.

Zulabet sportfogadás

Bőséges sportfogadás kínálattal rendelkezik a Zulabet, amelynek weboldalán előbb a népszerűbb ligákat láthatjuk, de tovább böngészve egyéb érdekességekre is rátalálhatunk, mint pl. squash fogadás.

Magyar sportokra is fogadhatunk a Zulabeten, köztük:

 • labdarúgás NB1-re
 • labdarúgás NB2-re
 • vízilabda OB1-re

Egy sportág keretén belül fogadásokat helyezhetünk el egy adott bajnokság/torna mérkőzéseire, de akár hosszú távú fogadásokat is köthetünk. Utóbbi esetén a kínálat valóban bőséges.

Amennyiben már van tapasztalatunk online sportfogadás terén, akkor ne legyünk meglepődve, hogy a kínálat azonos más bukmékerekével, ugyanis az alapot nagyon sok iroda egy és ugyanazon szolgáltatótól vásárolja. Ezt alakítják számukra megfelelő módon.

Zulabet magyar fogadás

Zulabet élő fogadás

A Zulabet élő fogadás részlegén számos sportág áll rendelkezésre, melyre lebonyolításuk közben fogadhatunk, legyen szó akár a népszerűbb sportágakról (labdarúgás, tenisz, kosárlabda), vagy nálunk kevésbé populárisak (pl. krikett).

Természetesen itt is megtaláljuk az e-sport élő fogadásokat, így erre a részlegre belépve fogadhatunk egyebek közt aktuálisan zajló Dota 2, League of Legends vagy akár Countr-Strike Battleokra.

Lehetőségünk van megjelölni kedvenc élő eseményeinket, így ezekre való fogadáskor nem kell folyamatosan ugrálni a menük között, hanem a Kedvencek részlegen összegyűjthetőek.

Zulabet élő közvetítés

A Zulabeten lehetőségünk van bizonyos eseményeket élőben is követni, ehhez az élő fogadás részlegen a Streaming gombot be kell kapcsolnunk. Ezáltal csak azon élő események jelennek meg amelyekre van videós közvetítés is.

Labdarúgás, jégkorong, asztalitenisz, kosárlabda és e-sport mérkőzéseket tudtunk élőben követni amikor arra jártunk, de a program folyamatosan változik.

Fogadás elhelyezése a Zulabetnél

A fogadás elhelyezése nagyon egyszerű feladat a Zulabet fogadóirodánál.

Válasszuk ki azt a sportágat amely eseményeire fogadni szeretnénk (pl. kosárlabda), majd megjelennek a lehetőségek (Europe, Africa, USA, Spanyolország stb.). Tovább lépve, például Europe-ra rákattintva újabb lehetőségek tárulnak elénk: Európa Liga, ULEB Eurocup, Liga ABA stb.

Kiválasztva a bajnokságot megjelennek az adott ligában aktuálisan elérhető mérkőzések, amelyekre fogadást köthetünk. Az alap fogadási piacon (1x2, 12) kívül láthatjuk, hogy még hány extra fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre egy adott meccsnél.

Nem kell feltétlenül a menüt böngészni, hogy megtaláljuk azt az eseményt amelyre fogadnánk. Elegendő ha a Zulabet főoldalán a kereső mezőbe beírjuk a csapat nevét.

Ha megtaláltuk a mérkőzést, akkor arra rákattintva az alap fogadási lehetőségeken kívül egyebek is elénk tárulnak. Egy adott kimenetel nyereményszorzójára kattintva a választásunk felkerül a fogadószelvényre, ahol egy számunkra tetszőleges tét (minimum összeg 50 Ft) és a fogadás gomb megnyomásával már végeztünk is.

A fogadószelvény alján lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • összes szorzó változás automatikus elfogadása
 • magasabb szorzó elfogadása
 • mindig pontosítást igényeljen odds-módosulásnál

Egyszeri, többszörös (máshol gyűjtő-fogadásnak nevezik), és rendszer fogadásokat is köthetünk.

A sikeresen elhelyezett nyitott vagy már elszámolt fogadásokat megtaláljuk a Fogadásaim menü alatt.

Zulabet odds-ok

A nyereményszorzók és a tét határozza meg, hogy egy adott fogadással mennyit nyerhetünk, ezért is fontos, hogy a lehető legmagasabb oddsokat keressük.

A Zulabet odds-ok tesztelésére három különböző sportág mérkőzését választottuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetettük össze a magyar sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek nyereményszorzóival.

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Mivel egyes fogadóirodák a népszerűbb sporteseményeknél felpumpálják a nyereményszorzókat annak érdekében, hogy minőségibb iroda jellegét keltsék, ezért mi mélyebbre ásunk, és olyan meccseket választunk, amelyek kevésbé populárisak.

Foci, Olasz Serie B: Palermo vs Venezia (1X2 piac)

 • Zulabet: 1 - 2.25 X - 3.33 2 - 3.00 (92,19% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  2.33 X - 3.45 2- 3.00 (94,76%)

Jégkorong, Cseh bajnokság: Sparta Prága vs Liberec (1X2 piac)

 • Zulabet: 1 - 1.57 X - 4.75 2 - 4.50 (93,03%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.58 X - 4.65 2 - 4.60 (93,46%)

Tenisz, ATP Challenger Hamburg: Paul Jakub vs Alexander Ritschard (győztes piac)

 • Zulabet: 1 - 3.40 2 - 1.26 (91,22%)
 • Tippmixpro: 1 - 3.35 2 - 1.27 (91,41%)

A fentiek egy minimális (mikró) minta, és nagyon nagy következtetéseket nem szabad levonni. Oddsok szempontjából nem olyan nagyok a különbségek, nagyjából ugyanazt a haszonkulcsot használják. 

Kíváncsiságból összehasonlítottunk egy magyar NB1-es mérkőzésre kínált fogadási opciókat is, és felvettük a listára a Magyarországon népszerű Tippmixet is.

Foci, Magyar NB1: Újpest vs Mezőkövesd (1X2 piac)

 • Zulabet: 1 - 1.81 X - 3.33 2 - 4.00 (89,72% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  1.96 X - 3.65 2- 4.05 (96,89%)
 • Tippmix: 1 - 1.80 X - 3.40 2 - 3.85 (89,06% a visszafizetési ráta)

A Zulabet oddsai mondhatni siralmasak az illető meccs győztes piacán, de még szomorúbb, hogy ennél van gyengébb is (Tippmix név alatt). Előbbinél legalább van fogadáskészítő (az adott magyar NB1-es meccre is).

Zulabet Fogadáskészítő

A Zulabet fogadáskészítő funkció segítségével több fogadást helyezhetsz el ugyanazon sportesemény keretén belül. A fogadási opciók szelvényre helyezésével a rendszer kiszámítja a szorzót amelyen az adott kombináció játszható. Ez a funkció mérkőzés előtti és bizonyos esetekben élő piacoknál is rendelkezésre áll.

Általa egy adott szelvényre helyezhető egyebek közt olyan fogadási lehetőség, mint például a mérkőzés győztese, összesített gólok számra, X csapat gólok száma stb.

A fogadásépítőt nem csak a legnépszerűbb labdarúgó bajnokságok mérkőzéseinél használhatjuk, hanem akár magyar NB2-es meccseknél is.

Zulabet fogadáskészítő

Zulabet versenyek

A Zulabetnél is különböző versenyeken vehetünk részt, ahol a többi játékosokkal küzdünk, hogy a ranglétra élére kerüljünk.

Azáltal, hogy játsszunk a klasszikus kaszinóban, élő kaszinózásban veszünk részt, vagy fogadásokat kötünk felkerülhetünk különböző versenyek ranglistáira, és amennyiben a legjobbak közt zárjuk a versenyt, akkor extra jutalomban részesülünk.

Népszerű Zulabet versenyek

 • Drops and Wins
 • Live Casino bajnokság
 • A hét nyerőgépes játéka
 • Havi verseny

Zulabet app

A Zulabet mobilra letölthető alkalmazását ne keressük se a Google Play Store-ban, se pedig az iOS-re rendszerekre szakosodott App Store-ban.

Ettől eltekintve úgy gondoljuk, hogy nincs mindenkinek szüksége egy extra app-re telefonján, főleg akkor ha a Zulabet felülete teljes mértékben elérhető és használható mobilböngészőnkről is.

Zulabet virtuális sport

A Zulabet fogadóiroda egyik különössége a testvéreihez (Betinia és Campobet) képest, hogy rendelkezik virtuális sportokra vonatkozó fogadási részleggel is.

A más helyeken V-sportként emlegetett részleg a 2020-as évektől egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főleg a mérkőzések gyors lebonyolítása miatt.

Zulabet V-Sport

A Zulabet virtuális sportokra való fogadás részlegen több sportág közül választhatunk, és csak, hogy egy párat említsünk:

 • VF-Bundesliga
 • V-League
 • V-World Cup
 • V-Euro
 • V-Bajnokok Ligája
 • Virtual NBA
 • V-Dogs

Zulabet kaszinó

Népszerű nyerőgépek, hagyományos asztali kaszinójátékok, sorsjegyek és élő kaszinó is várja a Zulabet ezen részlegre tévedő játékosait.

A Zulabet számos kiváló szoftverfejlesztő céggel működik együtt annak érdekében, hogy széles választékot kínáljon a játékosok számára. Ezek a szoftverfejlesztők magas minőségű játékokat és innovatív funkciókat biztosítanak a kaszinó számára. Néhány a legjelentősebb szoftverfejlesztő cégek közül:

 • NetEnt
 • Pragmatic Play
 • Play'n GO
 • Playtech
 • Quickspin
 • Evolution Gaming

Érdemes néha benézni a kaszinó részleg promóciókat tartalmazó oldalára is, mert ott szerezhetünk tudomást a legújabb akciókról, legyen szó akár befizetési bónuszokról vagy ingyen pörgetésekről.

A Zulabet kaszinó részlegén a népszerűek mellett, Jackpot nyereményekért szálhatunk harcba, sőt még olyanokkal is találkozhatunk amelyek csak a Zulabet Kaszinóban találhatóak (Exclusive menü alatt).

Népszerű nyerőgépek a Zulabet Kaszinóban:

 • It's Shark Time
 • Bandidos Cash
 • Raptor Doublemax
 • Detective Fortune
 • Eternal Clash
 • Jack Hammer
 • Karen Maneater
 • Sugar Rush

Ha egy kis interakcióra vágysz, akkor a Zulabet élő kaszinóban várnak rád a csínos és az elegáns krupiék, hogy élőben Blackjacket, Rulettet, Baccaratot vagy akár Sic Bo-t játsszatok.

Zulabet VIP hűségprogram

A Zulabet egy remek hűségprogramot is működtett, melynek keretén belül pontokat kell gyűjteni, ezáltal pedig számos extra privilégiumban részesülhetünk.

VIP-szintek:

 • Kezdő
 • Amatőr
 • Profi
 • Világklasszis
 • Legendás

Minél nagyobb szinten tartózkodunk, annál több előnyben részesülünk: profi szinten például 5%-os cashback, legendás szinten ez már 15%, utóbbinál pedig személyes menedzser is rendelkezésünkre áll.

Működési engedélyek

A Zulabet a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. Ezen engedéllyel jogában áll sportfogadás, kaszinó és egyéb szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unió különböző országaiban.

Zulabet alternatív cím

A Zulabet az Európai Unióban érvényes engedéllyel rendelkezik, de ettől eltekintve egyes EU tagállamok olyan intézkedéseket hoznak, mely által a szolgáltatóknak:

 1. nem adnak lehetőséget arra, hogy érvényes engedélyt tudjanak kiváltani az adott országban
 2. blokkolják az elérhetőségüket

Ilyen feltételek mellett általában az EU-s engedéllyel rendelkező szerencsejáték szolgáltatók beperelik az adott államot (pl. Magyarországot), mivel utóbbiak korlátozzák a szolgáltatások szabad áramlását. Mivel ezen perek sokszor évekig elhúzódnak ezért az adott szolgáltatók addig is játékosaiknak alternatív megoldásokat biztosítanak amely által továbbra is igénybe vehetik a szolgáltatásaikat.

Zulabet BELÉPÉS

Nem elérhető a Zulabet weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy  ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

Zulabet ügyfélszolgálata

Amennyiben gondunk akadna a Zulabetnél, akkor alapjáraton kérdéseinkre választ kaphatunk ha átböngésszük a weboldalukon található Gy.I.K. részleget, mivel megtörténhet, hogy már ott választ kapunk kérdéseinkre.

Ha mégsem, akkor élő chat és e-mailes ügyfélszolgálat vár a magyar játékosokra.

Zulabet gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem a Zulabet-től?

A tájékoztatásuk szerint a kifizetés 1-től 3 munkanapig tarthat, és mindez díjmentesen. A részvételi szabályzatukban még azt is megtudhatjuk, hogy egy kifizetés elbírálása a kérelem benyújtását követő három (3) munkanapon belül történik.

Egyes játékosaink visszajelzése alapján sajnos az elektronikus pénztárcákra való kifizetés több időbe kerül, mint az megszokott a népszerűbb irodáknál (pl. Unibeten).

Legálisan játszhatunk a Zulabet fogadóirodánál?

Igen. Mivel a Zulabet rendelkezik érvényes Európai Uniós (máltai) engedéllyel, ezért a szolgáltatások szabad áramlásának köszönhetően azon személyek akik a Zulabetnél játszanak mindezt legálisan teszik.

Ez csupán akkor változhat, és akkor van szükség külön engedély kiváltására, amennyiben egy ország olyan szerencsejátékokra vonatkozó jogszabályokat hoz, melyek megfelelnek az EU kritériumainak (pl. román szerencsejáték piac), és nem teremtenek monopol helyzeteket.

Fogadhatunk magyar NB2-re a Zulabet sportfogadás részlegén?

Igen, erre is van lehetőség a Zulabet fogadóirodánál, sőt mi több, még labdarúgó NB1-es meccsekre is fogadhatunk.

A sportfogadás részlegen kattints a Labdarúgás menüre, válaszd ki Magyarországot, és a listán ott szerepel az aktuálisan elérhető bajnokság.

Kell adót fizetnem Zulabet nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a Zulabetnél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a Zulabet számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Zulabet vélemények és értékelések

Karola
Karola
2023 nov 24. 11:32
Milán
Milán
2023 nov 23. 12:07

Zulabet hírek és cikkek