Ajánlott online irodák és bónuszok

Itt találod a Sportfogadas.org által ajánlott online fogadóirodákat, a felhasználók szavazatai alapján pontozva. Minden irodánál megpróbáljuk közölni a legfrissebb bónuszokat is, melyeket az újonnan regisztrálók igénybe vehetnek.

 • magyar felület

 • minimum befizetés: 1500 HUF paysafecard

 • minimum tét: 0.2 EUR / 50 HUF

 • paysafecard

Bet365 útmutató
Regisztrálj most

Bet365


Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • magyar felület

 • minimum befizetés: 3300 HUF

 • minimum tét: 0.1 EUR / 1 HUF / 1 RON

 • Skrill Neteller MuchBetter paysafecard

Unibet útmutató
Regisztrálj most

Unibet


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • magyar felület

 • minimum befizetés: 1900 HUF

 • minimum tét: 0.1 EUR / 0.1 GBP / 0.55 RON

 • Skrill Neteller paysafecard

betfair útmutató
Regisztrálj most

betfair


A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • magyar felület

 • minimum befizetés: 20 RON

 • minimum tét: 2 RON

 • Skrill Neteller paysafecard

Superbet útmutató
Regisztrálj most

Superbet


Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Regisztrálj most

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org


Mi az a bukméker?

Köznyelven a fogadóirodákat szokták bukmékereknek vagy bukiknak nevezni. Ez nem teljesen helyes szerintünk, mivel egy fogadóirodánál általában több bukméker is dolgozik. A bukmékerek feladata, hogy összeállítsák a fogadási kínálatot és meghatározzák a kimenetelek odds-ait. Ez a munka rengeteg tudást és matematikai ismeretet is igényel.

Egy fogadóiroda, mint már említettük több bukmékert is alkalmaz, de ezen kivül egy irodának szüksége van ügyfélszolgálatra, fejlesztőkre, adatelemzőkre, könyvelőkre és más alkalmazottakra is egy csapaton belül.

Az általunk ajánlott fogadóirodák

Csak olyan irodákat ajánlunk ezen az oldalon, mellyekkel személyes tapasztalata van a csapatunknak és elég régóta problémamentesen működnek. Kerüljük az új fogadóirodákat, melyekről nincs elég vélemény vagy tapasztalat, hogy teljes képet kapjunk a helyes működésről. Ugyanígy kerüljük a nem brit vagy európai engedéllyel rendelkező bukmékereket, mivel ezek ellen fellépni probléma esetén nehézkes.

Az általunk ajánlott irodák mind rendelkeznek valamilyen komolyabb szerencsejáték-felügyelet által kibocsájtott engedéllyell. Ilyen például a máltai licensz vagy a gibraltári. Rengeteg egyéb iroda indult Curacao-i meg hasonló ismeretlen államokban bejegyzett engedéllyel, mivel ezt könnyű megszerezni, de ebből elég sokan a fekete listánkon kötöttek ki különböző problémák miatt.

Bónuszok a fogadóirodáknál

A legtöbb online fogadóiroda kínál valamilyen befizetési bónuszt, melyet új játékosok igénybe vehetnek. Ez alól talán a TippmixPro és a Pinnacle a kivétel. A TippmixPro ennek ellenére szokott más bónuszokat adni meglévő vagy hűséges játékosoknak, bár ez kevésbé gyakori, mint a többi nemzetközi fogadóirodánál.

Az összes befizetési bónusz általánosságban csak egyszer vehető igénybe egy háztartáson belül. Ezt fontos leszögezni, mert ha nagymamát, nagytatát beregisztrálsz saját használatra, az komoly problémákat jelenthet számodra. Ügyfélazonosítási folyamat van kifizetések igénylése előtt, vagy már befizetés után, és ilyenkor könnyen elveszítheted az összes általad regisztrált számlán a bónusz összegét, illetve egyes irodák ki is zárhatnak a további promóciókból.

A bónuszvadászat nem csak Magyarországra jellemző, de itt sok esetben olyan mértékben ment végbe, hogy egyes irodák teljesen visszavonták a magyar játékosokra vonatkozó bónuszokat. Örülhetett pár ember, aki az elején kiforgatott 2-3 ilyen bónuszt, utána meg az ország többi játékosa pofára esett, mivel számukra már nem adtak bónuszt.

Be- és kifizetés a bukmékereknél

A legegyszerűbb bankkártyával játszani, ebből is a VISA által kibocsájtott kártyák a legbiztosabbak. A MasterCardnál voltak/vannak bizonyos korlátozások, főleg kifizetésekre. Ha csak MasterCard kártyával rendelkezel, az sem gond. Kifizetést kérhetsz banki átutalással, vagy az egész pénzügyi részt lebonyolíthatod valamilyen internetes pénztárca segítségével. 

Az ajánlott internetes pénztárcák sportfogadásra: Skrill és Neteller.

Egy másik egyszerű mód a befizetésre a Paysafecard, mely nem minden irodánál elérhető, de nagyon könnyen beszerezhető.

Mennyit kell minimum befizetni?

Ez irodánként változik, ahogy az elérhető pénznemek is. Minden iroda útmutató oldalán megtalálod ezeket az információkat, lebontva pénznemekre és befizetési eszközökre.

A minimum tétek is eltérőek, ezeket is megtalálod a bemutató oldalon. Vannak specifikusan kis tétest irodák is, ahol mikrotétekkel is játszhatsz.

Fogadási típusok és piacok

A legtöbb online iroda rengeteg fogadási típust kínál, csak győzzünk válogatni. Természetesen a standard fogadások, mint az 1X2, alatt/fölött mindenhol elérhetőek. Vannak irodák, melyek jobb ajánlattal rendelkeznek bizonyos piacokra, mint például a hendikep piacok. Ezek kiválasztását rád bízzuk, mivel te tudod legjobban mennyira rendelkezel a megfelelő ismeretekkel ezek kihasználására.

Élő fogadások és közvetítés

Élő fogadást manapság már minden fogadóirodánál találsz. Ezek elérhetősége bizonyos kisebb bajnokságokban változhat, de a nagyobb mérkőzésekre mindenhol van élő fogadás. Az élő közvetítés is már mostanában alap a legtöbb online irodánál. Sok mérkőzést közvetítenek, melyekre élőben fogadhatsz is. Az élő közvetítések programját mi is közöljük napi szinten.

Fogadás mobiltelefonról

Ez is elérhető az összes fogadóirodánál már. Van, ahol dedikált Android vagy iOS app van a fogadáshoz, van ahol a weboldal mobilbarát és azon keresztül helyezheted el a fogadásaid. A TV előtt ülve és követve a mérkőzést, nagyon gyorsan és egyszerűen beküldheted a fogadásod élőben, nagy valószinűséggel a tv-ben közvetített meccsre a kedvenc irodádnál lehet élőben is fogadni mobilról. Egy másik előnye a mobil élő fogadásnak, hogy a meccs alakulását követve biztosíthatod az eredetileg megtett fogadásod, ha megfelelő az élő szorzó, így biztosan nyereséggel, vagy minimális veszteséggel szállhatsz ki a fogadásból amennyiben a mérkőzés nem a megjósolt eredménnyel végződik.

Magyar vagy angol ügyfélszolgálat

A fontosabb irodák magyar ügyfélszolgálatot is biztosítanak. Ez elérhető live-chaten vagy e-mailen keresztül, ezt jelezzük az iroda útmutató oldalán. 

Amennyiben a kedvenc irodádnál csak angol ügyfélszolgálat elérhető, attól se ijedj meg. Sokszor az angol support gyorsabb, mert több személy látja el a feladatot. Google Translate segítségével is könnyen megírhatod nekik a problémádat és a választ is lefordíthatod.