2019 jún 10. 20:45

Lengyelország - Izrael

4 : 0

Lengyelország

Izrael

Unibet
Bet365
1
X
2

2020-as Európa-bajnoki selejtezõk tabella

Lengyelország - Izrael tippek

Gólok száma hazai csapatnál tippek 3
Mindkét csapat gólt szerez tippek 2
Gólok száma páratlan/páros tipp 1
Gólok száma vendég csapatnál tipp 1
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3 tipp 1
Sergio Ramos - Spanyolország 001 Felvezető

2019 jún 10. 06:37 Felvezető

Eb-selejtező: Spanyolország - Svédország

Továbbra is hibátlan maradhat a "La Roja".


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Lengyelország - Izrael mérkőzésre, a 2020-as Európa-bajnoki selejtezõk bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 jún 10. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 13 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.