2022 szept 23. 21:00

Marokkó - Chile

2 : 0

Marokkó

Chile

Unibet
Bet365
Tippmix

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Marokkó - Chile mérkőzésre, a Barátságos mérkőzések bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2022 szept 23. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gól mindkét félidőben piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.

Megtekintheted a Barátságos mérkőzések tabelláját is ezen az oldalon. A tabella naponta frissül.