2023 jan 29. 14:30

Brighton - Liverpool

2 : 1

Brighton

Liverpool

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés

Brighton - Liverpool tippek

Brighton - Liverpool tipp Előzetes

2023 jan 29. 14:30 Előzetes

Brighton - Liverpool tipp

Megint elverik Klopp csapatát?

Legutóbb mikor összefutottak a csapatok, akkor a Brighton 3:0-ra győzött a Liverpool ellen. Azóta sem lett jobb Klopp együttese.

Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Sportközvetítés - Vasárnap Műsorajánló

2023 jan 29. 00:01 Műsorajánló

Juventus - Monza stream és élő tv-s közvetítések

Pogba és Vlahovic is játékra készen áll a zebráknál.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Brighton - Liverpool mérkőzésre, az Anglia - FA Kupa bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 jan 29. 14:30.

A Brighton - Liverpool foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 4 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a mindkét csapat gólt szerez piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Brighton - Liverpool tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.

Megtekintheted a FA Kupa tabelláját is ezen az oldalon. A tabella naponta frissül.