2023 febr 8. 19:00

Győri ETO - DVSC Debreceni

1 : 2

Győri ETO

DVSC Debreceni

Unibet
Tippmix
1
X
2

Rwilla
Rwilla elemezte ezt a mérkőzést
2023 febr 8. 06:27

Eszméletlenül jó a DVSC oddsa, megmondom őszintén, 1.80-al kalkuláltam, így nyugodt szívvel fogom tenni a vendégeket kettes szorzó felett.

Elemzés megtekintése

Magyarország - Cup tabella

Győri ETO - DVSC Debreceni tippek

Győri ETO - DVSC Debreceni tipp Tippajánló

2023 febr 8. 19:00 Tippajánló

Győri ETO - DVSC Debreceni tipp

Dzsudzsákék az ETO-val játszanak a kupában

Biztosított tippel nyeretjük a Debrecent szerda este.

Teljes játékidő tippek 6
Unibetnél 2 000 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.00
Tippmixnél 2 000 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.00
2023.02.08 18:30 1 000 Ft téttel számolva
6 felhasználó tippelt erre
Döntetlen esetén a tét visszajár tippek 3
Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Győri ETO - DVSC Debreceni mérkőzésre, a Magyarország - Cup bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 febr 8. 19:00.

Jelenleg a mérkőzésre 8 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a döntetlen esetén a tét visszajár piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Győri ETO - DVSC Debreceni meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Győri ETO - DVSC Debreceni tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.