2023 febr 1. 21:00

Manchester United - Nottingham Forest

2 : 0

Manchester United

Nottingham Forest

Unibet
Bet365
Élő közvetítés
Tippmix

Manchester United - Nottingham Forest tippek

Manchester United - Nottingham Forest tipp Előzetes

2023 febr 1. 21:00 Előzetes

Manchester United - Nottingham Forest tipp

Mindig simán nyernek Rashfordék

Kétszer is játszottak egymással a csapatok az utóbbi időszakban, és mindig a Manchester United nyert simán. Ezúttal feltámad a Nottingham Forrest?

Teljes játékidő tippek 11
Nottingham Forest gólt szerez - elsõ félidõ tippek 2
Pontos eredmény - 2. félidő tipp 1
Sportközvetítés - Szerda Műsorajánló

2023 febr 1. 00:02 Műsorajánló

RB Leipzig - Hoffenheim stream és élő tv-s közvetítések

Nyolc közé repülhetnek a bikák.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Manchester United - Nottingham Forest mérkőzésre, az Anglia - EFL Kupa bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 febr 1. 21:00.

A Manchester United - Nottingham Forest foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és az Ázsiai hendikep piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Manchester United - Nottingham Forest tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.

Megtekintheted az EFL Kupa tabelláját is ezen az oldalon. A tabella naponta frissül.