2023 márc 7. 21:00

Chelsea - Borussia Dortmund

2 : 0

Chelsea

Borussia Dortmund

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

BvB_09
BvB_09 elemezte ezt a mérkőzést
2023 márc 7. 15:59

Kicsit túlzónak érzem az oddsot, látván, hogy milyen az idei évben a két együttes.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája tabella

Chelsea - Borussia Dortmund tippek

Chelsea - Borussia Dortmund tipp Tippajánló

2023 márc 7. 21:00 Tippajánló

Chelsea - Borussia Dortmund tipp

Potter varázslatra készül?

Győzelmet ért el hosszú idő után a londoni alakulat, ezért aztán bizakodhatnak a szurkolók. Az első összecsapás a Dortmund 1:0-s sikerével zárult, jöhet a második felvonás!

Båda lagen gör mål tippek 5
Totalt antal mål av Chelsea tipp 1
Pengarna tillbaka vid oavgjort - Första halvlek tipp 1
betfair-ingyenes-fogadas-chelsea-dortmund-2023-03-07 Ajánlat

2023 márc 7. 07:00 Ajánlat

Most ingyen fogadhatsz a Chelsea - Dortmund meccsre

A Bajnokok Ligája mérkőzés alkalmával a Betfair ingyenes fogadással kecsegtet.

Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2023 márc 7. 00:01 Műsorajánló

Real Madrid - Baskonia stream és élő tv-s közvetítések

Élőben a Real Madrid Baskonia elleni meccse!


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Chelsea - Borussia Dortmund mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 márc 7. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a fulltid és a totalt antal mål piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Chelsea - Borussia Dortmund meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Chelsea - Borussia Dortmund tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.