2023 márc 23. 20:45

Olaszország - Anglia

1 : 2

Olaszország

Anglia

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

Európa-bajnokság: selejtezők tabella

Olaszország - Anglia tippek

Olaszország - Anglia tipp Előzetes

2023 márc 23. 20:45 Előzetes

Olaszország - Anglia tipp

Fontosnak tűnő Eb-selejtezős rangadó

Simán kijelenthetnénk, hogy ez a nívós összecsapás nagyon fontos lesz a kvalifikáció során, de nem lenne igaz állítás.

Mindkét csapat gólt szerez tippek 2
Olaszország által szerzett összes gól tipp 1
betfair-ingyenes-fogadas-olaszország-anglia-2023-03-23 Ajánlat

2023 márc 23. 07:00 Ajánlat

Most ingyen fogadhatsz az Olaszország - Anglia meccsre

Az Eb-selejtező alkalmával a Betfair ingyenes fogadással vár.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az Olaszország - Anglia mérkőzésre, az Európa-bajnokság: selejtezők bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 márc 23. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a döntetlen esetén a tét visszajár piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, az Olaszország - Anglia tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.