2023 márc 19. 17:30

DAC Dunajska Streda - FC Spartak Trnava

3 : 1

DAC Dunajska Streda

FC Spartak Trnava

Unibet
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés

DAC Dunajska Streda - FC Spartak Trnava tippek

Teljes játékidő tipp 1
Unibetnél 2 250 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.25
Tippmixnél 2 240 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.24
2023.03.19 17:00 1 000 Ft téttel számolva
1 felhasználó tippelt erre
DAC Dunajska Streda által szerzett összes gól tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a DAC Dunajska Streda - FC Spartak Trnava mérkőzésre, a Szlovákia - Super Liga bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 márc 19. 17:30.

A DAC Dunajska Streda - FC Spartak Trnava foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a dac dunajska streda által szerzett összes gól piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.