2023 máj 26. 19:00

Sacachispas Fútbol Club - Colegiales

Sacachispas Fútbol Club

-

Colegiales

Unibet
Tippmix
1
X
2

Argentína - Primera B Metropolitana tabella

Sacachispas Fútbol Club - Colegiales tippek

Teljes játékidő tippek 3
Unibetnél 2 750 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.75
Tippmixnél 2 670 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.67
2023.05.26 18:30 1 000 Ft téttel számolva
3 felhasználó tippelt erre

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Sacachispas Fútbol Club - Colegiales mérkőzésre, az Argentína - Primera B Metropolitana bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 máj 26. 19:00.

Jelenleg a mérkőzésre 1 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.