2023 júl 9. 13:00

Potapova, Anastasia - Andreeva, Mirra

Potapova, Anastasia

-

Andreeva, Mirra

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés
Potapova, Anastasia
Andreeva, Mirra

Grand Slam - Wimbledon - Nők tabella

Potapova, Anastasia - Andreeva, Mirra tippek

Anastasia Potapova  Wimbledon (2120247632) Tipp

2023 júl 8. 00:15 Tipp

Wimbledon: Potapova és Andreeva a legjobb Grand Slam-eredményükért csapnak össze

A két honfitárs között hat év a korkülönbség.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Potapova, Anastasia - Andreeva, Mirra mérkőzésre, a Grand Slam - Wimbledon - Nők bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 júl 9. 13:00.

A Potapova, Anastasia - Andreeva, Mirra tenisz eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 5 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a mérkőzés nyertese és a játékok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.