2023 szept 19. 18:45

AC Milan - Newcastle United

0 : 0

AC Milan

Newcastle United

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

LFCfanBoti
LFCfanBoti elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 19. 13:12

Érdekes mérkőzéssel kezdődik az idei BL szezon, s ebből a párosításból mindkét csapatot lehet sajnálni, mivel a legtöbb csoportba elég egyértelműek a továbbjutási esélyek, itt viszont a csapatok jelenlegi formáját nézve bármi, és annak az ellenkezője is elképzelhető.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája tabella

AC Milan - Newcastle United tippek

AC Milan - Newcastle United tipp Előzetes

2023 szept 19. 18:45 Előzetes

AC Milan - Newcastle United tipp

Méretesre szabott zakóban a hazaiak

Folyamatosan terrorizálja a hazaiakat az Inter, miközben a Szarkák egy évtized után újra Európában szerepelnek. Kevés gólos összecsapás a láthatáron?

Mindkét csapat gólt szerez tippek 2
AC Milan által szerzett összes gól tipp 1
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3 tipp 1
Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2023 szept 19. 07:38 Műsorajánló

Sheffield Wednesday - Middlesbrough stream és élő tv-s közvetítések

A Bajnokok Ligáján túl.

Barcelona vs Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek Felvezető

2023 szept 19. 00:05 Felvezető

Barcelona - Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Idegenben is otthonosan mozog a Barca.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az AC Milan - Newcastle United mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 19. 18:45.

Jelenleg a mérkőzésre 8 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és az Ázsiai hendikep piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz az AC Milan - Newcastle United meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, az AC Milan - Newcastle United tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.