2023 szept 19. 21:00

Feyenoord - Celtic

2 : 0

Feyenoord

Celtic

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

Várda64
Várda64 elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 19. 16:16

Megmondom őszintén tippelés szempontjából nem vagyok egy nagy BL specialista, de a mai nappal kezdetét veszi a 2023-2024-es Bajnokok Ligája sorozat és ennek apropóján én is bepróbálkozom egy óvatos tippel, óvatos téten.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája tabella

Feyenoord - Celtic tippek

Feyenoord - Celtic tipp Tippajánló

2023 szept 19. 21:00 Tippajánló

Feyenoord - Celtic tipp

Egy 53 évvel ezelőtti BEK-döntő visszavágója

A holland bajnok Feyenoord érvényesíti a papírformát a Brandon Rodgers vezette Celtic ellen? Mire képes a foghíjas skót gárda Hollandiában?

Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő tipp 1
Barcelona vs Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek Felvezető

2023 szept 19. 00:05 Felvezető

Barcelona - Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Idegenben is otthonosan mozog a Barca.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Feyenoord - Celtic mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 19. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Feyenoord - Celtic meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Feyenoord - Celtic tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.