2023 szept 19. 21:00

Manchester City - Red Star Belgrade

3 : 1

Manchester City

Red Star Belgrade

Unibet
Bet365
Tippmix

Manchester City - Red Star Belgrade tippek

Manchester City - Red Star Belgrade tipp Előzetes

2023 szept 19. 21:00 Előzetes

Manchester City - Red Star Belgrade tipp

Hány gólt szerez Haaland?

Valószínűleg birtokolni fogja a labdát a hazai együttes, néhányszor betalál és megtartja a három pontot. Haaland pedig növelheti góljai és rekordjai számát.

Teljes játékidő tippek 3
Red Star Belgrade által szerzett összes gól tipp 1
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3 tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Gólok száma - Ázsiai tipp 1
Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2023 szept 19. 07:38 Műsorajánló

Sheffield Wednesday - Middlesbrough stream és élő tv-s közvetítések

A Bajnokok Ligáján túl.

Barcelona vs Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek Felvezető

2023 szept 19. 00:05 Felvezető

Barcelona - Antwerpen élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Idegenben is otthonosan mozog a Barca.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Manchester City - Red Star Belgrade mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 19. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a manchester city által szerzett összes gól és az Ázsiai hendikep piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Manchester City - Red Star Belgrade tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.