2023 szept 20. 18:45

Real Madrid - 1. FC Union Berlin

1 : 0

Real Madrid

1. FC Union Berlin

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

Sound
Sound elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 19. 22:43

A kis berlini csapat nagy napjára kerül sor Madridban.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája tabella

Real Madrid - 1. FC Union Berlin tippek

Real Madrid - 1. FC Union Berlin tipp Elemzés

2023 szept 20. 18:45 Elemzés

Real Madrid - 1. FC Union Berlin tipp

Mire megy a Bundesliga meglepetéscsapata Ancelotti ellen?

A Real Madrid végső esélyeshez méltó módon kezdené az idei BL-sorozatot, de az Union Berlin egy olyan gárda, akikkel szemben senki sem mehet biztosra.

Teljes játékidő tippek 16
Mindkét csapat gólt szerez tippek 3
Gólok száma - Ázsiai tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő tipp 1
Braga vs Napoli élő közvetítés és fogadási lehetőségek Felvezető

2023 szept 20. 00:05 Felvezető

Braga - Napoli élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Ez a Napoli már nem az a Napoli.

Unibet Bajnokok Ligája tippjáték 125.000 RON  2023.02.17 Ajánlat

2023 szept 15. 14:00 Ajánlat

Nyerj 125.000 RON-t az Unibet ingyenes tippjátékával!

Pörögj fel a Bajnokok Ligája mérkőzésekre az Unibet játékával, válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj!


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Real Madrid - 1. FC Union Berlin mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 20. 18:45.

Jelenleg a mérkőzésre 9 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a real madrid által szerzett összes gól piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Real Madrid - 1. FC Union Berlin meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Real Madrid - 1. FC Union Berlin tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.