2023 szept 20. 21:00

Arsenal - PSV Eindhoven

4 : 0

Arsenal

PSV Eindhoven

Unibet
Bet365
Tippmix

Arsenal - PSV Eindhoven tippek

Arsenal - PSV Eindhoven tipp Előzetes

2023 szept 20. 21:00 Előzetes

Arsenal - PSV Eindhoven tipp

Sajnos csak egy labda lesz a meccsen

Egész jól indult az idény az Arsenal számára, melynek a Bajnokok Ligája első csoportkörében egy szintén birtoklós csapat lesz az ellenfele.

Teljes játékidő tippek 11
Mindkét csapat gólt szerez tippek 3
Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő tippek 2
Gólok száma - 1. félidő tipp 1
Braga vs Napoli élő közvetítés és fogadási lehetőségek Felvezető

2023 szept 20. 00:05 Felvezető

Braga - Napoli élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Ez a Napoli már nem az a Napoli.

Unibet Bajnokok Ligája tippjáték 125.000 RON  2023.02.17 Ajánlat

2023 szept 15. 14:00 Ajánlat

Nyerj 125.000 RON-t az Unibet ingyenes tippjátékával!

Pörögj fel a Bajnokok Ligája mérkőzésekre az Unibet játékával, válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj!


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az Arsenal - PSV Eindhoven mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 20. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 9 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és az arsenal által szerzett összes gól piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, az Arsenal - PSV Eindhoven tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.