2023 szept 10. 22:05

Medvedev, Daniil - Djokovic, Novak

Medvedev, Daniil

-

Djokovic, Novak

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés
Medvedev, Daniil
Djokovic, Novak

csatarid
csatarid elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 10. 10:59

Az elképesztő női döntő után egy hasonlóan izgalmas férfi finálé következhet.

Elemzés megtekintése
Powell
Powell elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 10. 12:46

Elérkezett az év utolsó Grand Slam tornájának a fináléja.

Elemzés megtekintése
Titti7
Titti7 elemezte ezt a mérkőzést
2023 szept 10. 15:19

Hipp-hopp gyorsan eltelt a két hét és vége is a US Opennek az év utolsó GS tornájának.

Elemzés megtekintése

Grand Slam - US Open tabella

Medvedev, Daniil - Djokovic, Novak tippek

Novak Djokovic 153 Tipp

2023 szept 10. 00:05 Tipp

US Open: Djokovic két évvel ezelőtt nem tudta megtenni azt, amire most készül

Daniil Medvedev a 2021-es döntőben okozta egyik legfájdalmasabb vereségét a szerbnek.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Medvedev, Daniil - Djokovic, Novak mérkőzésre, a Grand Slam - US Open bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 szept 10. 22:05.

A Medvedev, Daniil - Djokovic, Novak tenisz eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a mérkőzés nyertese és a játékok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Medvedev, Daniil - Djokovic, Novak meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.