2023 okt 3. 21:00

Napoli - Real Madrid

2 : 3

Napoli

Real Madrid

Unibet
Bet365
Tippmix

Napoli - Real Madrid tippek

Napoli - Real Madrid tipp Tippajánló

2023 okt 3. 21:00 Tippajánló

Napoli - Real Madrid tipp

Ezt ki kell használni Ancelottiéknak!

A Real Madrid jobb formában van, mint olasz riválisa, de Nápolyban sosem egyszerű nyerni. Mire képes az Osimhen - Kvaratskhelia duó Bellinghamék ellen?

Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő tipp 1
Union Berlin vs Braga élő közvetítés Felvezető

2023 okt 3. 06:00 Felvezető

Union Berlin - Braga élő közvetítés és fogadási lehetőségek

Schäfer nincs, Bonucci van.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Napoli - Real Madrid mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 okt 3. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Napoli - Real Madrid tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.