2023 okt 7. 23:00

Guarani-SP - Vila Nova-GO

Guarani-SP

-

Vila Nova-GO

Unibet
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés
1
X
2

Titti7
Titti7 elemezte ezt a mérkőzést
2023 okt 3. 19:11

Már most előre megyek a hétvégére egy előzetes erejéig, egészen az Amazonasig meg sem állok, ahol a Brasileirão Série B, a brazil másodosztályba ások le egy tippért.

Elemzés megtekintése

Brazília - Série B tabella

Guarani-SP - Vila Nova-GO tippek

Teljes játékidő tippek 3
Unibetnél 2 900 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.90
Tippmixnél 2 710 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.71
2023.10.07 22:30 1 000 Ft téttel számolva
3 felhasználó tippelt erre

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Guarani-SP - Vila Nova-GO mérkőzésre, a Brazília - Série B bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 okt 7. 23:00.

A Guarani-SP - Vila Nova-GO foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és az Ázsiai hendikep piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Guarani-SP - Vila Nova-GO meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.