2023 dec 20. 18:30

Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvek

Ferencvárosi TC

-

DVTK Jegesmedvek

Unibet
Tippmix
1
X
2

Várda64
Várda64 elemezte ezt a mérkőzést
2023 dec 20. 14:31

Maradunk a jégkorongcsarnokban, maradunk az Erste Ligánál és ha megénekeltük a tegnapi MK meccs egyik résztvevőjét (UTE), akkor essen szó a másikról is.

Elemzés megtekintése

Magyarország - Erste Liga tabella

Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvek tippek

Rendes játékidő tipp 1
Unibetnél 4 100 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 4.10
Tippmixnél 3 900 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 3.90
2023.12.20 18:00 1 000 Ft téttel számolva
1 felhasználó tippelt erre
Hendikep - Rendes játékidő tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvek mérkőzésre, a Magyarország - Erste Liga bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 dec 20. 18:30.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a rendes játékidő és a hendikep - rendes játékidő piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvek meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.