2024 jan 9. 21:00

Middlesbrough - Chelsea

1 : 0

Middlesbrough

Chelsea

Unibet
Tippmix
1
X
2

LFCfanBoti
LFCfanBoti elemezte ezt a mérkőzést
2024 jan 9. 09:33

Anglia alsóbbrendű kupa sorozata máris az elődöntőkhöz ért és mondhatni nagy meglepetésre a Middlesbrough, mint az angol másodosztály 12.

Elemzés megtekintése

Anglia - EFL Kupa tabella

Middlesbrough - Chelsea tippek

Middlesbrough - Chelsea tipp Tippajánló

2024 jan 9. 21:00 Tippajánló

Middlesbrough - Chelsea tipp

Közel van a ligakupa döntője

Elődöntős szakaszához érkezett az EFL-kupa, ami azt jelenti, hogy oda-visszavágós rendszerre váltanak.

Teljes játékidő tippek 8
Unibetnél 1 540 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 1.54
Tippmixnél 1 500 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 1.50
2024.01.09 20:30 1 000 Ft téttel számolva
8 felhasználó tippelt erre
Middlesbrough által szerzett összes gól tipp 1
Chelsea által szerzett összes gól tipp 1
Gólok száma - 1. félidő tipp 1
Pontos eredmény - Első félidő tipp 1
Döntetlen esetén a tét visszajár - 1. félidő tipp 1
Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2024 jan 9. 05:30 Műsorajánló

Női vízilabda-eb: Olaszország - Magyarország élő tv-s közvetítés

A java még csak most kezdődik.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Middlesbrough - Chelsea mérkőzésre, az Anglia - EFL Kupa bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2024 jan 9. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Middlesbrough - Chelsea meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Middlesbrough - Chelsea tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.