2024 máj 15. 20:40

Zverev, Alexander - Fritz, Taylor

Zverev, Alexander

-

Fritz, Taylor

Unibet
Élő közvetítés
Tippmix
Élő közvetítés
Zverev, Alexander
Fritz, Taylor

Powell
Powell elemezte ezt a mérkőzést
2024 máj 15. 12:18

A mai napon a férfiaknál is megkezdődnek a negyeddöntő küzdelmei.

Elemzés megtekintése

ATP - Róma tabella

Zverev, Alexander - Fritz, Taylor tippek

Mérkőzés nyertese tippek 5
Unibetnél 1 500 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 1.50
Tippmixnél 1 480 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 1.48
2024.05.15 20:30 1 000 Ft téttel számolva
3 felhasználó tippelt erre
Unibetnél 2 600 Ft-ot nyerhetsz Fogadás @ 2.60
Tippmixnél 2 490 Ft-ot nyerhetsz Odds @ 2.49
2024.05.15 20:30 1 000 Ft téttel számolva
2 felhasználó tippelt erre

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Zverev, Alexander - Fritz, Taylor mérkőzésre, az ATP - Róma bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2024 máj 15. 20:40.

A Zverev, Alexander - Fritz, Taylor tenisz eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a mérkőzés nyertese és a játékok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Zverev, Alexander - Fritz, Taylor meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.